Hasona_43 Femtopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #1 Gerçekten Mortal Kombat 11 istiyorum ama aldıktan sonra PS Plus'a gelirse çok üzülürüm. Acaba PS Plus'a gelir mi?
Gerçekten Mortal Kombat 11 istiyorum ama aldıktan sonra PS Plus'a gelirse çok üzülürüm. Acaba PS Plus'a gelir mi?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.446 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #2 Bunu kimse bilemez fakat gelme olasılığı elbet var. PC tarafında sistemin yeterli ise indirim ile 11 TL'ye düşüyor o zaman oradan da alabilirisn.
Bunu kimse bilemez fakat gelme olasılığı elbet var. PC tarafında sistemin yeterli ise indirim ile 11 TL'ye düşüyor o zaman oradan da alabilirisn.
Hasona_43 Femtopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #3 Aslında bazı teorilerim var mesela Control şubat eyında verildi ve çıkalı neredeyse 1.5 yıl olmuştu. Başka birçok oyun için böyle acaba MK11'e de olur mu diye düşünüyorum.
Aslında bazı teorilerim var mesela Control şubat eyında verildi ve çıkalı neredeyse 1.5 yıl olmuştu. Başka birçok oyun için böyle acaba MK11'e de olur mu diye düşünüyorum.