aionthearete Kilopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.514 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Arkadaşım PS5 üzerinden Mortal Kombat 11 alsa o PS'den ben PC'den aynı anda oynayabilir miyiz? Yoksa ikimizin de PC'mi olması gerek.
Arkadaşım PS5 üzerinden Mortal Kombat 11 alsa o PS'den ben PC'den aynı anda oynayabilir miyiz? Yoksa ikimizin de PC'mi olması gerek.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Ekim 2023 #2 aionthearete dedi: Arkadaşım PS5 üzerinden Mortal Kombat 11 alsa o PS'den ben PC'den aynı anda oynayabilir miyiz? Yoksa ikimizin de PC'mi olması gerek. Genişletmek için tıkla... İnternette böyle yazıyor hocam. Yani birlikte oynayamazsınız. Mortal Kombat 11'in Cross-Play özelliğinin şimdilik Google Stadia, Nintendo Switch veya Windows PC platformlarını desteklemeyeceğini belirtti.
aionthearete dedi: Arkadaşım PS5 üzerinden Mortal Kombat 11 alsa o PS'den ben PC'den aynı anda oynayabilir miyiz? Yoksa ikimizin de PC'mi olması gerek. Genişletmek için tıkla... İnternette böyle yazıyor hocam. Yani birlikte oynayamazsınız. Mortal Kombat 11'in Cross-Play özelliğinin şimdilik Google Stadia, Nintendo Switch veya Windows PC platformlarını desteklemeyeceğini belirtti.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 @aionthearete Hocam Steam ile PS5 oynayamıyor ama oyunu Xbox'tan aldıysanız Xbox konsolları ile oynayabiliyorsunuz.
@aionthearete Hocam Steam ile PS5 oynayamıyor ama oyunu Xbox'tan aldıysanız Xbox konsolları ile oynayabiliyorsunuz.
aionthearete Kilopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.514 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #4 Radian dedi: @aionthearete Hocam Steam ile PS5 oynayamıyor ama oyunu Xbox'tan aldıysanız Xbox konsolları ile oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Xbox'tan aldım ama konsol değil.
Radian dedi: @aionthearete Hocam Steam ile PS5 oynayamıyor ama oyunu Xbox'tan aldıysanız Xbox konsolları ile oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Xbox'tan aldım ama konsol değil.