Mortal Kombat 11 Rambo Online'da oynanır mı?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Ramboyu güzel oynuyorum, online'da 4,5 maç kazandım arka arkaya ama şunu merak ediyorum, rambo ilerleyen zamanlarda iş yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yapmaz. 4. veya 5. rankta karaktere karşı gelebilen çok insan çıkar. Ramboya benzer olarak Nightwolf var onu kasabilirsin. Çok çok iyi kombolar çıkarabilirsin Nightwolf ile.

Yada şöyle yap. Tek bir karaktere bağlı kalma yeni karakterlere de bağlan. Mesela Rambo 1. mainin ise Scorpion 2. main, Shao Kahn 3. main gibi gibi yapmak daha mantıklı.

Mesela rakip Rain alcak sen Rambo alırsın, rakip Joker alır sen Sub Zero alırsın. (Bu dediğim mantığı Mortal Kombat oyuncuları çok kullanıyor ki farketmişsindir ilk el yenilince genellikle karakter değiştiriyorlar)

Maalesef yapmaz. 4. veya 5. rankta karaktere karşı gelebilen çok insan çıkar. Ramboya benzer olarak Nightwolf var onu kasabilirsin. Çok çok iyi kombolar çıkarabilirsin Nightwolf ile.

Yada şöyle yap. Tek bir karaktere bağlı kalma yeni karakterlere de bağlan. Mesela Rambo 1. mainin ise Scorpion 2. main, Shao Kahn 3. main gibi gibi yapmak daha mantıklı.

Mesela rakip Rain alcak sen Rambo alırsın, rakip Joker alır sen Sub Zero alırsın. (Bu dediğim mantığı Mortal Kombat oyuncuları çok kullanıyor ki farketmişsindir ilk el yenilince genellikle karakter değiştiriyorlar)
Hocam iş yapmamasının sebebi yavaş olması mı?
Spawn mainlenir mi?

Son düzenleme:
Hocam iş yapmamasının sebebi yavaş olması mı?
Spawn mainlenir mi?
Evet hem yavaş hem de kombo tamamlamayabiliyorsun ve rakiplere baktığında senin vuruşlarına nası korunacağını bilmişse senin darbelerinden etkilenmez. Spawn, Raiden, Scorpion, Sub Zero, Noob Saibot, Kitana, Shang Tsung mainleyebilirsin gözüne hangisi iyi gelirse.

Şuanlık Rambo ile art arda win alıyorsan öyle devam et. Eğer sürekli lose almaya başlarsan başka karakter üzerinde kendini geliştir. Hatta şimdiden yapsan bile iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı