MyDuck Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #1 Oyun normal hikaye modunu açıp hiçbir sorunsuz oynuyordum ama Aftermatch'e gelince sadece dövüş. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2022
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.200 Çözümler 3 27 Şubat 2022 #2 MyDuck dedi: Oyun normal hikaye modunu açıp hiçbir sorunsuz oynuyordum ama Aftermatch'e gelince sadece dövüş. Eki Görüntüle 1317891 Genişletmek için tıkla... Kol ayarlarınızda sıkıntı yaşıyor musunuz acaba merak ettim. Klavye ile oynamıyorsunuzdur herhalde? Artı 0 Eksi
MyDuck dedi: Oyun normal hikaye modunu açıp hiçbir sorunsuz oynuyordum ama Aftermatch'e gelince sadece dövüş. Eki Görüntüle 1317891 Genişletmek için tıkla... Kol ayarlarınızda sıkıntı yaşıyor musunuz acaba merak ettim. Klavye ile oynamıyorsunuzdur herhalde?
KS KS MyDuck Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #3 Oğuzhan18 dedi: Kol ayarlarınızda sıkıntı yaşıyor musunuz acaba merak ettim. Klavye ile oynamıyorsunuzdur herhalde? Genişletmek için tıkla... Maalesef klavye ile oynuyorum. Artı 0 Eksi
Oğuzhan18 dedi: Kol ayarlarınızda sıkıntı yaşıyor musunuz acaba merak ettim. Klavye ile oynamıyorsunuzdur herhalde? Genişletmek için tıkla... Maalesef klavye ile oynuyorum.