Mortal Kombat 11 Siyah Ekran Hatası

TabZ

Centipat
Daha fazla  
Xbox uygulaması üzerinden mortal kombat 11 aldım. Oyunu açtığımda başlangıç ekranı, logo geliyor sonra oyun tam ekranda açılıyor fakat siyah ekran olark ne bir ses ne de bir görüntü yok. Görev yöneticinden baktığımda %30 cpu 2gb ram ve %0 gpu kullanıyor ve yenıt veriyor olarak gözüküyor (yani çökme gibi bir durum yok). İnternette bulduğum tüm çözüm yollarını denedim fakat sorun devam ediyor.

Xbox uygulaması üzerinden Mortal Kombat 11 aldım. Oyunu açtığımda başlangıç ekranı, logo geliyor sonra oyun tam ekranda açılıyor fakat siyah ekran olark ne bir ses ne de bir görüntü yok. Görev yöneticinden baktığımda %30 CPU 2 GB RAM ve %0 GPU kullanıyor ve yenıt veriyor olarak gözüküyor (yani çökme gibi bir durum yok). İnternette bulduğum tüm çözüm yollarını denedim fakat sorun devam ediyor.

Hangi çözüm yollarını denediniz? DDU ile driverınızı silip sonrasında ise en güncel driverı yükler misiniz?

Hangi çözüm yollarını denediniz? DDU ile driverınızı silip sonrasında ise en güncel driverı yükler misiniz?
Hocam dediğiniz gibi DDU ile silip tekrar yükledim fakat sonuç aynı. Daha önceden oyunun ayar dosyasını değiştirmeyi dosyaları doğrlulamayı uyumluluk ayarları ve performans ayarlarını ve silip tekray yüklemeyi denedim

Buarada laptobumda işlemcinin ekran kartı intel hd 5500 var internette araştırdığımda intel hd 5500 ile oynanuş videoları mevcut

Hocam dediğiniz gibi DDU ile silip tekrar yükledim fakat sonuç aynı. Daha önceden oyunun ayar dosyasını değiştirmeyi dosyaları doğrlulamayı uyumluluk ayarları ve performans ayarlarını ve silip tekray yüklemeyi denedim.

Bu arada laptopumda işlemcinin ekran kartı Intel HD 5500 var internette araştırdığımda Intel HD 5500 ile oynanuş videoları mevcut.

Laptop modeli nedir eğer Intel HD 5500 bulunuyorsa sadece o ekran kartı kaldırmaz. Oynanış videosu bulunsa bile çok ağır bir oyun mk 11.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videodaki ile bire bir aynı özellikler sadece o 8gb ram kullanıyor ben ise 16 gb
Laptop Özelliklerim: (Model: HP 15-bs150nt)
i3 - 5005U 5th Gen
16gb Ram (Dual Channel 1600MHz)
Intel HD Graphics 5500

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı