PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 17 Ocak 2021 #11 CanBey24 dedi: Turnuvadaki kotal kahn bendim abuzettinkıllıbacak yani . Genişletmek için tıkla... Neden bana söylemedin adamın finalist olduğunu ayıp değil mi ya? Adam ağzıma vurdu. Bu arada 3. olmuşsunuz tebrik ederim. @CanBey24
CanBey24 dedi: Turnuvadaki kotal kahn bendim abuzettinkıllıbacak yani . Genişletmek için tıkla... Neden bana söylemedin adamın finalist olduğunu ayıp değil mi ya? Adam ağzıma vurdu. Bu arada 3. olmuşsunuz tebrik ederim. @CanBey24
C CanBey24 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #12 Açıkçası bir an nickini unuttum sağ olun 1 ve 2 ile sürekli pratik atıyorum.
Pikachewie Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 701 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Nisan 2021 #13 Sindel dedi: Forumda Mortal Kombat severlerin olduğunu görmek ne güzel. Genişletmek için tıkla... Benden büyüğü yok herhalde.
Sindel dedi: Forumda Mortal Kombat severlerin olduğunu görmek ne güzel. Genişletmek için tıkla... Benden büyüğü yok herhalde.
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #14 Pikachewie dedi: Benden büyüğü yok herhalde. Genişletmek için tıkla... Kapışalım mı bi ara?
Pikachewie Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 701 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Nisan 2021 #15 Sindel dedi: Kapışalım mı bi ara? Genişletmek için tıkla... Bilmem olabilir.Main karakterin kim ? Dur tahmin edeyim Sindel ?
Sindel dedi: Kapışalım mı bi ara? Genişletmek için tıkla... Bilmem olabilir.Main karakterin kim ? Dur tahmin edeyim Sindel ?
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #16 Pikachewie dedi: Bilmem olabilir.Main karakterin kim ? Dur tahmin edeyim Sindel ? Genişletmek için tıkla... Sindel ve Shang Tsung hastasıyım. Bu aralar Jade deniyorum.
Pikachewie dedi: Bilmem olabilir.Main karakterin kim ? Dur tahmin edeyim Sindel ? Genişletmek için tıkla... Sindel ve Shang Tsung hastasıyım. Bu aralar Jade deniyorum.
Pikachewie Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 701 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Nisan 2021 #17 Sindel dedi: Sindel ve Shang Tsung hastasıyım. Bu aralar Jade deniyorum. Genişletmek için tıkla... Jade çok adaletsiz ve gıcık bir karakter.
Sindel dedi: Sindel ve Shang Tsung hastasıyım. Bu aralar Jade deniyorum. Genişletmek için tıkla... Jade çok adaletsiz ve gıcık bir karakter.
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #18 Pikachewie dedi: Jade çok adaletsiz ve gıcık bir karakter. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi Scorpion ve Joker için düşünüyorum
Pikachewie dedi: Jade çok adaletsiz ve gıcık bir karakter. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi Scorpion ve Joker için düşünüyorum
Pikachewie Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 701 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Nisan 2021 #19 Sindel dedi: Aynı şeyi Scorpion ve Joker için düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Scorpion biraz ama Joker beni hayattan soğutuyor duvarları yumruklayasım geliyor o rakip gelince.
Sindel dedi: Aynı şeyi Scorpion ve Joker için düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Scorpion biraz ama Joker beni hayattan soğutuyor duvarları yumruklayasım geliyor o rakip gelince.
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #20 Pikachewie dedi: Scorpion biraz ama Joker beni hayattan soğutuyor duvarları yumruklayasım geliyor o rakip gelince. Genişletmek için tıkla... Joker aldıklarında Sheeva alıp stomp yapıyorum sürekli
Pikachewie dedi: Scorpion biraz ama Joker beni hayattan soğutuyor duvarları yumruklayasım geliyor o rakip gelince. Genişletmek için tıkla... Joker aldıklarında Sheeva alıp stomp yapıyorum sürekli