Mk11'i Game Pass'ten oynuyorum. DLC'leri yok bu yüzden indirimdeyken hazır Steam'e alayım oradan oynayayım diye aklıma düştü.
Bu paket bayağı mantıklı geliyor. Bilgisayarda yeterince yer yok. Story mode 17 GB gibi bir yer kaplıyor. Xbox'ta zevkine göre indirip indirmeye biliyorsun.
Şunun gibi şu an MK11 sadece yüklü Story'i bitirip silmiştim
@Noob_saibot senin bilgin vardır hocam. (MK1 de noob olur mu diye de düşünüyorum, inşallah olur. Sizce olur mu bunu da cevaplayın. [Kenshi de yeter de.])
Bilemiyorum ki hocam benim diğer arkadaşlar oynuyor sıkıntısız crossplatform desteği de var oyunda zaten.
Ekleyeyim hocam iyi olur. Kontrolcü oyunlarında yeni olduğum için iyi olduğumu iddaa edemem ama
Sorun yok hocam. Oyunun onlinesi kanser zaten vakit geçiririz. Hatta arkadaşlarımızı çağırıp Koth girebiliriz.
Koth (King of The Hill) = maksimum 6-7 kişi girebiliyor. Mesela 6 kişi girdik 2 kişi dövüşecek, 4 kişi izleyip puan verecek. Kazanan kişi bir sonraki kişiyle kapışacak. Durum böyle işliyor.
Sorun yok hocam. Oyunun Online'si kanser zaten vakit geçiririz. Hatta arkadaşlarımızı çağırıp Koth girebiliriz.
Koth (King of The Hill) = maksimum 6-7 kişi girebiliyor. Mesela 6 kişi girdik 2 kişi dövüşecek, 4 kişi izleyip puan verecek. Kazanan kişi bir sonraki kişiyle kapışacak. Durum böyle işliyor.
Ah şu internet problemi umarım düzelir de bağlanabilirim Online. Bakacağım oyunu alıp interneti değiştireceğim, çözüm olur inşallah. Gelen ISS teknisyeniyle NAT Type problemini konuşup çözmeye çalışacağım.
Ah şu internet problemi umarım düzelir de bağlanabilirim Online. Bakacağım oyunu alıp interneti değiştireceğim, çözüm olur inşallah. Gelen ISS teknisyeniyle NAT Type problemini konuşup çözmeye çalışacağım.
Hangi ISS kullanıyorsun hocam? Benim düşüncem Steam versiyonunu indirdiğinizde düzelecek olması. Böyle çözenler vardı. Hadi hayırlısı düzelirse haber verin hocam umarım düzelir.
Hangi ISS kullanıyorsun hocam? Benim düşüncem Steam versiyonunu indirdiğinizde düzelecek olması. Böyle çözenler vardı. Hadi hayırlısı düzelirse haber verin hocam umarım düzelir.
Steam'ın kendi port muhabbetleri olduğundan bence de Steam indirmesiyle çözülür gibi geliyor. ISS olarak bizim yerel bir 4Gnet diye internet sağlayıcısı var altyapı olarak Turkcell kullanıyor olmam lazım emin değilim İstek attım steamdan bu arada