Loki.s Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 38 27 Haziran 2021 #1 Mortal Kombat 11 almayı düşünüyorum fakat hiç beraber oynayabileceğim bir arkadaşım yok. Tek başıma oynasam zevk alır mıyım? Ona göre alacağım.
Mortal Kombat 11 almayı düşünüyorum fakat hiç beraber oynayabileceğim bir arkadaşım yok. Tek başıma oynasam zevk alır mıyım? Ona göre alacağım.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 27 Haziran 2021 #2 Loki.s dedi: Mortal Kombat 11 almayı düşünüyorum fakat hiç beraber oynayabileceğim bir arkadaşım yok. Tek başıma oynasam zevk alır mıyım? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Bence vermez
Loki.s dedi: Mortal Kombat 11 almayı düşünüyorum fakat hiç beraber oynayabileceğim bir arkadaşım yok. Tek başıma oynasam zevk alır mıyım? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Bence vermez
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #3 Zevk verir en başlarda ama çok çabuk sıkılırsın.