Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 6 Aralık 2020 #1 Arkadaş Towers of Time'da kule bitirdiğim zaman "there was an error contacting Mortal Kombat 11 server" Bu hatayı veriyor. Neden dolayı olmuş olabilir? oyunu cheat enginle açmaya çalışmıştım. ondan olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2020
Arkadaş Towers of Time'da kule bitirdiğim zaman "there was an error contacting Mortal Kombat 11 server" Bu hatayı veriyor. Neden dolayı olmuş olabilir? oyunu cheat enginle açmaya çalışmıştım. ondan olabilir mi?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 6 Aralık 2020 #2 Bunu dene. Olmaz ise yaz. Göz için % localappdata% \ MK11 \ (\ [ne olursa olsun \ appdata \ local \ MK11 kullanıcıları aka) Usersettings. İni dosyasını açın. Rgbperipherals'i bulun = açık ve rgbkeylighting = açık. Onları set kapalı = rgbperipherals ve rgbkeylighting = kapalı. Dosya'yı kaydet. Artı 0 Eksi
Bunu dene. Olmaz ise yaz. Göz için % localappdata% \ MK11 \ (\ [ne olursa olsun \ appdata \ local \ MK11 kullanıcıları aka) Usersettings. İni dosyasını açın. Rgbperipherals'i bulun = açık ve rgbkeylighting = açık. Onları set kapalı = rgbperipherals ve rgbkeylighting = kapalı. Dosya'yı kaydet.
KS KS Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 6 Aralık 2020 #3 Tek7HackDedi dedi: Bunu dene. Olmaz ise yaz. Göz için % localappdata% \ MK11 \ (\ [ne olursa olsun \ appdata \ local \ MK11 kullanıcıları aka) Usersettings. İni dosyasını açın. Rgbperipherals'i bulun = açık ve rgbkeylighting = açık. Onları set kapalı = rgbperipherals ve rgbkeylighting = kapalı. Dosya'yı kaydet. Genişletmek için tıkla... Bir tane kulede ilk kısmı geçtim oldu şimdi diğer kulelerde deneyeceğim. Tek7HackDedi dedi: Bunu dene. Olmaz ise yaz. Göz için % localappdata% \ MK11 \ (\ [ne olursa olsun \ appdata \ local \ MK11 kullanıcıları aka) Usersettings. İni dosyasını açın. Rgbperipherals'i bulun = açık ve rgbkeylighting = açık. Onları set kapalı = rgbperipherals ve rgbkeylighting = kapalı. Dosya'yı kaydet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hiç geçemediğim kuleyi geçtim. Tek7HackDedi dedi: Bunu dene. Olmaz ise yaz. Göz için % localappdata% \ MK11 \ (\ [ne olursa olsun \ appdata \ local \ MK11 kullanıcıları aka) Usersettings. İni dosyasını açın. Rgbperipherals'i bulun = açık ve rgbkeylighting = açık. Onları set kapalı = rgbperipherals ve rgbkeylighting = kapalı. Dosya'yı kaydet. Genişletmek için tıkla... Gene bozuldu oyunu silip yüklesem düzelir mi? Son düzenleme: 6 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Bunu dene. Olmaz ise yaz. Göz için % localappdata% \ MK11 \ (\ [ne olursa olsun \ appdata \ local \ MK11 kullanıcıları aka) Usersettings. İni dosyasını açın. Rgbperipherals'i bulun = açık ve rgbkeylighting = açık. Onları set kapalı = rgbperipherals ve rgbkeylighting = kapalı. Dosya'yı kaydet. Genişletmek için tıkla... Bir tane kulede ilk kısmı geçtim oldu şimdi diğer kulelerde deneyeceğim. Tek7HackDedi dedi: Bunu dene. Olmaz ise yaz. Göz için % localappdata% \ MK11 \ (\ [ne olursa olsun \ appdata \ local \ MK11 kullanıcıları aka) Usersettings. İni dosyasını açın. Rgbperipherals'i bulun = açık ve rgbkeylighting = açık. Onları set kapalı = rgbperipherals ve rgbkeylighting = kapalı. Dosya'yı kaydet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hiç geçemediğim kuleyi geçtim. Tek7HackDedi dedi: Bunu dene. Olmaz ise yaz. Göz için % localappdata% \ MK11 \ (\ [ne olursa olsun \ appdata \ local \ MK11 kullanıcıları aka) Usersettings. İni dosyasını açın. Rgbperipherals'i bulun = açık ve rgbkeylighting = açık. Onları set kapalı = rgbperipherals ve rgbkeylighting = kapalı. Dosya'yı kaydet. Genişletmek için tıkla... Gene bozuldu oyunu silip yüklesem düzelir mi?