A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 3 22 Aralık 2024 #1 Önceki kuleye de donemiyorum ne yapmam gerek?
silverkiller_17 Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 Windows+Ctrl+Shift+B deneyin ama onun yerine 11 oynamayı bırakıp X'e geçmekte bir çözüm. Artı 0 Eksi
KS KS A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 3 22 Aralık 2024 #3 silverkiller_17 dedi: Windows+Ctrl+Shift+B deneyin ama onun yerine 11 oynamayı bırakıp X'e geçmekte bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Artı 0 Eksi
silverkiller_17 dedi: Windows+Ctrl+Shift+B deneyin ama onun yerine 11 oynamayı bırakıp X'e geçmekte bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam.
silverkiller_17 Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #4 ABCDE dedi: Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı resetlemek işey yaramadıysa alt+F4 atın eğer işe yaramıyorsa Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandırıp oyunu tekrar açın. Artı 0 Eksi
ABCDE dedi: Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı resetlemek işey yaramadıysa alt+F4 atın eğer işe yaramıyorsa Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandırıp oyunu tekrar açın.
KS KS A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 3 22 Aralık 2024 #5 silverkiller_17 dedi: Hocam ekran kartı resetlemek işey yaramadıysa alt+F4 atın eğer işe yaramıyorsa Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandırıp oyunu tekrar açın. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun takılmadı ben 6 tane atmısım 9 tane daha atmam lazım ama atamıyorum devam edemiyorum son kuleye . Artı 0 Eksi
silverkiller_17 dedi: Hocam ekran kartı resetlemek işey yaramadıysa alt+F4 atın eğer işe yaramıyorsa Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandırıp oyunu tekrar açın. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun takılmadı ben 6 tane atmısım 9 tane daha atmam lazım ama atamıyorum devam edemiyorum son kuleye .
silverkiller_17 Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #6 ABCDE dedi: Hocam oyun takılmadı ben 6 tane atmısım 9 tane daha atmam lazım ama atamıyorum devam edemiyorum son kuleye . Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım kusura bakma. 11 oyuncusu değilim. Artı 0 Eksi
ABCDE dedi: Hocam oyun takılmadı ben 6 tane atmısım 9 tane daha atmam lazım ama atamıyorum devam edemiyorum son kuleye . Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım kusura bakma. 11 oyuncusu değilim.