Salih Büyük Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 43 5 Haziran 2025 #1 PES 2009'un bile bu devirde Türkçe yaması vadır. Bu oyunun niye yok?
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.709 Makaleler 13 Çözümler 16 5 Haziran 2025 #2 Salih Büyük dedi: PES 2009'un bile bu devirde Türkçe yaması vadır. Bu oyunun niye yok? Genişletmek için tıkla... Olması lazım ben Türkçe olarak bitirdiğimi hatırlıyorum.
Salih Büyük dedi: PES 2009'un bile bu devirde Türkçe yaması vadır. Bu oyunun niye yok? Genişletmek için tıkla... Olması lazım ben Türkçe olarak bitirdiğimi hatırlıyorum.
Salih Büyük Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 43 5 Haziran 2025 #3 Attacksaw dedi: Olması lazım ben Türkçe olarak bitirdiğimi hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kral 1 haftadır bakıyorum günceli yok
Attacksaw dedi: Olması lazım ben Türkçe olarak bitirdiğimi hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kral 1 haftadır bakıyorum günceli yok
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.709 Makaleler 13 Çözümler 16 5 Haziran 2025 #4 Salih Büyük dedi: Kral 1 haftadır bakıyorum günceli yok Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna baktın mı?
Salih Büyük dedi: Kral 1 haftadır bakıyorum günceli yok Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna baktın mı?
Salih Büyük Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 43 5 Haziran 2025 #5 Attacksaw dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna baktın mı? Genişletmek için tıkla... knk son yorumlara baksana rat mat diyolar güven vermedi sen ne diyosun
Attacksaw dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna baktın mı? Genişletmek için tıkla... knk son yorumlara baksana rat mat diyolar güven vermedi sen ne diyosun
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.709 Makaleler 13 Çözümler 16 6 Haziran 2025 #6 Salih Büyük dedi: knk son yorumlara baksana rat mat diyolar güven vermedi sen ne diyosun Genişletmek için tıkla... False positive olabilir. Virus Total sonucunu görmedim.
Salih Büyük dedi: knk son yorumlara baksana rat mat diyolar güven vermedi sen ne diyosun Genişletmek için tıkla... False positive olabilir. Virus Total sonucunu görmedim.
T talharda2 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #7 Bilmiyorum ama Instagram verme sansınız var mı bir şey danıscaktımda