Mortal Kombat 11 Türkçe yama

ShaRpMT

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı forumlar, yaklaşık 30 40 dakikadır araştırıyorum fakat bulamadım. Bu oyunda çalışan bir yama var mı şu an? O kadar aradım ki bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu Allah'ın belası oyun için gerçekten bir Türkçe yama yok mu ya. Bir hevesle ultimate paketini aldım oyun güzel ama sinematiklerde hiçbir şey anlamıyorum.

Şu Allah'ın belası oyun için gerçekten bir Türkçe yama yok mu ya. Bir hevesle ultimate paketini aldım oyun güzel ama sinematiklerde hiçbir şey anlamıyorum.
aga sorma yok sanırım. 2 hafta gibi bi sürede her gün oynarak 9 ve 10u bitirdim. 11i oynayamıyorum ama, çok koyuyor.

Hocam şu videodaki her şeyi harfiyen yaparsanız Türkçe yama oluyor.
Hocam o yöntem patlamış olmuyor şuan. Yorumlarda deneyenler var.

aga sorma yok sanırım. 2 hafta gibi bi sürede her gün oynarak 9 ve 10u bitirdim. 11i oynayamıyorum ama, çok koyuyor.
Ben direkt 11 den başladım. Daha önceki oyunlar hakkında fikrim yok. Sırf hikayeyi anlamak için 1 saat oyunu oynuyorum oynadığım yeri tekrar YouTubeda Türkçe olarak oynayan birisinden izliyorum. Şu yaptığım işe bakar mısın ya rezillik

Hocam bizzat ben denedim ve oluyor. Videodaki her şeyi aynı şekilde yapın.

Hocam bizzat ben denedim ve oluyor. Videodaki her şeyi aynı şekilde yapın.
Hocam akşam tekrar deneyeceğim ama hatırladığım kadarıyla Microsoft defender virüs uyarısı verip izin vermiyordu dosyaya. Antivirüsü kapatsam da acamamistim nasıl açabilirim ve virüs var mı dosyada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…