Mortal Kombat 11 UE ve İnjustice 2 LE 265,80 TL'ye alınır mı?

Halober

Decapat
Yer
Bodrum / MUĞLA
Daha fazla  
Merhabalar. İki oyunun en üst paketleri beraber 265 TL. https://store.steampowered.com/sub/557569/. Tür ile alakam pek olmasa da sizce alınır mı? Evet fiyat her türlü iyi fakat şu aralar çok harcama yaptım o yüzden biraz elim gitmiyor ne diyeyim. Benim gibi türle pek alakası olmayıp yeni aşina olanların yorumları varsa alabilirim.

Son düzenleme:
Bodrum Muğla'dan selam olsun kardeş :), bende çok kararsızım bu oyun hakkında almayı düşünüyorum ama eski bir oyun bu kadar eder mi sorusu aklımı karıştırıyor.

Bodrum Muğla'dan selam olsun kardeş :), bende çok kararsızım bu oyun hakkında almayı düşünüyorum ama eski bir oyun bu kadar eder mi sorusu aklımı karıştırıyor.
Selamlar kardeş, valla zamanında 15 liraya falan görüyordum mortal kombatı o yüzden çekiniyorum, üzülüyorum alırım bir ara diyerek çok geçtim. Şimdi pişmanlık geliyor valla. Küçükken ps2 de oynardım mortal kombat o zamandan beri çok nadir oynadım bu tarz dövüş oyunlarını.

Selamlar kardeş, valla zamanında 15 liraya falan görüyordum mortal kombatı o yüzden çekiniyorum, üzülüyorum alırım bir ara diyerek çok geçtim. Şimdi pişmanlık geliyor valla. Küçükken ps2 de oynardım mortal kombat o zamandan beri çok nadir oynadım bu tarz dövüş oyunlarını.
Ah bende o zaman bilgisayar yok diye, oyun almayan kafama tüküreyim. Şimdi bi lastofus'a 450, spiderman'a 200, uncharted'a 300-350tl para bayıldım bu ay.

Vallahi aynı şekil, baldur's gate de gözüm var artık ikisinden birini alıcam gibi.
Hocam türle alakanız yoksa 10 saat oynayıp bırakırsınız Mortal Kombat oyununu. Ben zamanında kardeşimle oynamak için almıştım hâlâ ayda bir girerim ama sürekli oynanacak bir oyun değil. Ayrıca oyun 100gb.

Mk11 arkadaşınız yoksa sıkar hikâyedende önceki oyunları oynamadıysanız ve nostaljik bağınız yoksa oynamanıza değmez ve bir şey anlamazsınız.

Ben bu paketi önceki indirimlerde 30 liraya mı ne almıştım. Benim gözüme çok geldi fiyat.

Öyle ama 2 oyun olduğu için hala çırpınıyorum alsam mı almasam mı diye.

MK11 arkadaşınız yoksa sıkar hikâyedende önceki oyunları oynamadıysanız ve nostaljik bağınız yoksa oynamanıza değmez ve bir şey anlamazsınız.

Vallahi küçükken kuzenimle MK2 ve shaolin monks oynardık öyle karakterleri az buz biliyorum ama gerisi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı