Mortal Kombat 11 UE ve İnjustice 2 LE 265,80 TL'ye alınır mı?

Türü seviyorsanız alınabilir Injustice'in ilk oyunu beleş verilmişti onu kontrol edin var mı sizde MK11 de bence etmez.(benim gibi bot tokatlamaktan zevk alıyorsanız edebilir gerçi)

Öyle ama 2 oyun olduğu için hala çırpınıyorum alsam mı almasam mı diye.

Vallahi küçükken kuzenimle MK2 ve shaolin monks oynardık öyle karakterleri az buz biliyorum ama gerisi yok.
Gerisi yoksa dediğim gibi almayın. Bu fiyata daha iyi oyunlar var çok dövüş oyunu istiyorsanız Tekken 7 veya Street Fighter V alın.

Türü seviyorsanız alınabilir Injustice'in ilk oyunu beleş verilmişti onu kontrol edin var mı sizde MK11 de bence etmez.(benim gibi bot tokatlamaktan zevk alıyorsanız edebilir gerçi)
Injustice 1 var evet ona bile dokunmadım hiç, kombolara bakıp bakıp yapmayı severdim, fatalityleri izlemeyi keşfetmeyi bir de yeni bir şey gelmişti l3+r3 ile yapılıyordu bir ara ps cafede oynarken hatırlıyorum.

Injustice 1 var evet ona bile dokunmadım hiç, kombolara bakıp bakıp yapmayı severdim, Fatality'leri izlemeyi keşfetmeyi bir de yeni bir şey gelmişti l3+R3 ile yapılıyordu bir ara PS Cafe'de oynarken hatırlıyorum.

Injustice 1'i oynayın severseniz alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı