salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #1 Yoksa ayrı ayrı mı indiriliyor?
iWaxie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #2 Ayrı ayrı tabii ki.
salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #3 iWaxie dedi: Ayrı ayrı tabii ki. Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı seçip indirebiliyorum değil mi? Yani ikisi tek bir oyunun içinde değil.
iWaxie dedi: Ayrı ayrı tabii ki. Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı seçip indirebiliyorum değil mi? Yani ikisi tek bir oyunun içinde değil.
iWaxie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #4 salatamai dedi: Ayrı ayrı seçip indirebiliyorum değil mi? Yani ikisi tek bir oyunun içinde değil. Genişletmek için tıkla... İkisi farklı oyunlar, Mortal Kombat 11 ve Injustice 2 olarak ayrı ayrı kütüphanenizde olacaklar. İstediğinizi seçip indirebilirsiniz. İki farklı oyun yani.
salatamai dedi: Ayrı ayrı seçip indirebiliyorum değil mi? Yani ikisi tek bir oyunun içinde değil. Genişletmek için tıkla... İkisi farklı oyunlar, Mortal Kombat 11 ve Injustice 2 olarak ayrı ayrı kütüphanenizde olacaklar. İstediğinizi seçip indirebilirsiniz. İki farklı oyun yani.