Mortal Kombat 11 vs Mortal Kombat 1

Enver9010

Decapat
Daha fazla  
Oyunun hikayesi çok umurumda değil, sadece kardeşlerimle/arkadaşlarla karşılıklı oynamak için hangisini tercih etmeliyim? MK1, aradaki fiyat farkını hak ediyor mu? Bir de yeni Fatality'ler açmak için ayrıyeten para ödememiz gerek diye duymuştum buna ek olarak homelander ve omni man temel pakete dahil mi yoksa ayrıyeten para ödemek gibi bir saçmalık var mı?

Hocam MK1 denemedim ama mk 11 bence gayet güzel bir oyun indirimde de 5 dolara düşüyor indirim bekleyin derim. Mk 11'de 5-6 karakter oynamak için Ultimate almıştım almazsanız bazı karakterler açılmaz MK1'de onlar hangileri bilmiyorum ancak oyun dlclerinden bulabilirsiniz.

Oyunun hikayesi çok umurumda değil, sadece kardeşlerimle/arkadaşlarla karşılıklı oynamak için hangisini tercih etmeliyim? MK1, aradaki fiyat farkını hak ediyor mu? Bir de yeni Fatality'ler açmak için ayrıyeten para ödememiz gerek diye duymuştum buna ek olarak homelander ve omni man temel pakete dahil mi yoksa ayrıyeten para ödemek gibi bir saçmalık var mı?

Arkadaşlarla oynamak için bakacaksanız MK1 bakın. Bahsettiğiniz karakterler DLC olarak alınıyor dahil değil. Yeni fatality'ler için para ödeme olayını duymadım ama DLC karakterlerinin fatality'lerini kullanmak için onu satın almak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı