İkisi çok farklı oyunlar yalnız, Elder Scrols Online aldığınız için eğer dövüş oyunlarını seviyorsanız MK11 bence alınabilir, fiyatı yeni olmasına rağmen kabul edilebilir seviyede.
Mortal Kombat 11 devrinin yeniliklerini çok iyi kullanmış, devrim niteliğinde bir oyun bana göre. Skyrim'e, hiç oynamadığım için yorum yapıp karşılaştıramam.
Mortal Kombat 11'i hikaye için alma diyebilirim sadece, 10-15 saat sürer en fazla.
İkisi çok farklı oyunlar yalnız, Elder Scrols Online aldığınız için eğer dövüş oyunlarını seviyorsanız MK11 bence alınabilir, fiyatı yeni olmasına rağmen kabul edilebilir seviyede.
Ben Skyrim'i hiçbir şekilde sevmedim, o yüzden hiç almazdım. Ondan daha iyi bir sürü oyun bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hayatımda oynadığım en kütük oyun Skyrim oldu, oynanışı yavaş yapay zeka zaten beter. Çıkış yılına göre hiç iyi bir oyun değil, insanlar neresini seviyor anlamış değilim
Skyrim’i yeni yeni oynamaya başladım. Kült bir oyun çok fazla bir sey demeye gerek yok. Ben olsam Elder Scrolls Online almayıp Skyrim ve Mortal Kombat alırdım
Eğer oyunlarda vuruş hissiyatı filan önemsiyorsaniz ve bi rehber olsun oyunda elimden tutsun diyosan skyrim size göre degil. Ben şahsen cok büyük hevesle almistim skyrimi ama maks 10 20 saat oynayabildim.