seazwei Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Oyunu almayı düşünüyorum ucuz diye ama bir sürü DLC var. Biraz şüphalandim az karakter var diye. Oyunda ne kadar DLC'siz karakter var? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2024
Oyunu almayı düşünüyorum ucuz diye ama bir sürü DLC var. Biraz şüphalandim az karakter var diye. Oyunda ne kadar DLC'siz karakter var?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 23 Nisan 2024 #3 seazwei dedi: Oyunu almayı düşünüyorum ucuz diye ama bir sürü DLC var. Biraz şüphalandim az karakter var diye. Oyunda ne kadar DLC'siz karakter var? Genişletmek için tıkla... Toplamda 25 ana (2 tanesi açılabilir), 12 DLC (5 tanesi konuk karakter) 37 oynanabilir karakter mevcuttur. Artı -1 Eksi
seazwei dedi: Oyunu almayı düşünüyorum ucuz diye ama bir sürü DLC var. Biraz şüphalandim az karakter var diye. Oyunda ne kadar DLC'siz karakter var? Genişletmek için tıkla... Toplamda 25 ana (2 tanesi açılabilir), 12 DLC (5 tanesi konuk karakter) 37 oynanabilir karakter mevcuttur.