cetü Femtopat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Mortal Kombat 1 yükleyeceğim fakat içinde aynı bilgisayardan 1V1 atma özelliği var mı diye merak ettim.
Mortal Kombat 1 yükleyeceğim fakat içinde aynı bilgisayardan 1V1 atma özelliği var mı diye merak ettim.
We need money Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #2 cetü dedi: Mortal Kombat 1 yükleyeceğim fakat içinde aynı bilgisayardan 1V1 atma özelliği var mı diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... 2 tane gamepad olursa oynanabilir, ama klayve ile tek kişilik oynanabiliyor sanırım.
cetü dedi: Mortal Kombat 1 yükleyeceğim fakat içinde aynı bilgisayardan 1V1 atma özelliği var mı diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... 2 tane gamepad olursa oynanabilir, ama klayve ile tek kişilik oynanabiliyor sanırım.
Liberteen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 2.053 Çözümler 9 Yer China 17 Kasım 2023 #3 Oyunun Steam sayfasında ''Shared/Splitscreen PvP'' şeklinde bir açıklaması var. Yani local play var.
cetü Femtopat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 We need money dedi: 2 tane gamepad olursa oynanabilir, ama klayve ile tek kişilik oynanabiliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Peki gamepad ve klavyeyle oluyor mu?
We need money dedi: 2 tane gamepad olursa oynanabilir, ama klayve ile tek kişilik oynanabiliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Peki gamepad ve klavyeyle oluyor mu?
We need money Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 cetü dedi: Peki gamepad ve klavyeyle oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sanırım. Ben bir keresinde mk 9 da denemiştim olmadı, kontrol ayarlarından sadece klavye ve gamepad seçeneği var. Bu da ikisinden biriyle oynaman gerektiğini gösteriyor. Ama yine de araştırmanı öneririm ne olur ne olmaz.
cetü dedi: Peki gamepad ve klavyeyle oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sanırım. Ben bir keresinde mk 9 da denemiştim olmadı, kontrol ayarlarından sadece klavye ve gamepad seçeneği var. Bu da ikisinden biriyle oynaman gerektiğini gösteriyor. Ama yine de araştırmanı öneririm ne olur ne olmaz.