B borakaya Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Mortal Kombat 1 de homelanderın hareketini yapamıyorum. Aynı anda basmam gerekiyor kare ile X'e, anlamadım.
Mortal Kombat 1 de homelanderın hareketini yapamıyorum. Aynı anda basmam gerekiyor kare ile X'e, anlamadım.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 31 Temmuz 2024 #2 borakaya dedi: Mortal Kombat 1 de homelanderın hareketini yapamıyorum. Aynı anda basmam gerekiyor kare ile X'e, anlamadım. Eki Görüntüle 2269719 Genişletmek için tıkla... Sağ tuşa basılı tutarken üçgene basıp, ardından her şeyi bırakıp üçgene basıp çekeceksiniz parmağınızı. Ardından kareye basılı turarken X e basacaksınız. Ama hızlı olmak gerek. Böyle biliyorum.
borakaya dedi: Mortal Kombat 1 de homelanderın hareketini yapamıyorum. Aynı anda basmam gerekiyor kare ile X'e, anlamadım. Eki Görüntüle 2269719 Genişletmek için tıkla... Sağ tuşa basılı tutarken üçgene basıp, ardından her şeyi bırakıp üçgene basıp çekeceksiniz parmağınızı. Ardından kareye basılı turarken X e basacaksınız. Ama hızlı olmak gerek. Böyle biliyorum.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 31 Temmuz 2024 #3 Dpad sağ yöne basarken üçgen - üçgen basıp peşinden aynı anda Kare+X'e basman gerek.