Mortal Kombat 1'den zevk alır mıyım?

EsDeatH2

Hectopat
Daha fazla  
Mortal Kombat 1 premium Edition aldım ama komboları falan bilmiyorum acaba belirli bir sürede öğrenip zevk alır mıyım? Onun yanında başka oyunlar da oynuyorum. Yoksa buna vaktim kalmayıp sıkılır mıyım? Bunda kararsız kaldım ona göre iade yapacağım.

Bunu kimse bilemez.

Benden başka en iyi tabii ki kimse bilemez eskiden oynardım eğlenirdim kombo bilmediğim için tokatlanıp sıkılmaya başlardım ama şu an kombolar zormu rahat öğrenilir mi bilen birisinden yorum almak istiyorum ona göre seçim yapacağım.

Zevk alırsın diye üşünüyorum o zaman.

Evet zevk alırsınız. İnvasion, hikaye vb. oynarsın başlarda. Kombo öğrenmek için kendine karakter seç ve kameo olarak Sareena ile başla yavaş yavaş öğrenirsin. Online girme hemen affetmezler seni.

Homelander, Ermac, Takeda, Peacemaker, Quan Chi ve 4 kameo gelecek yakında onlarla da oynarsın.

Ne kadar iyi olursan ol ranked girince 10 maçtan 3'ünde macroyla Boost yapan adamlar geliyor ama komboları çözersen ve Battle IQ unu geliştirirsen gayet sarar.

Güzel ve açıklayıcı yorumun için teşekkür ederim birkaç böyle yorum görürsem iade etmeyeceğim <3

Ne kadar iyi olursan ol ranked girince 10 maçtan 3'ünde macroyla Boost yapan adamlar geliyor ama komboları çözersen ve Battle IQ'unu geliştirirsen gayet sarar.

Bilgisayardan oynamıyorum PlayStation'dan aldım yine de macro yapan adamlar gelir mi?

Bana kalırsa MK11 daha zevkliydi komboları öğrenmek zor biraz zaman istiyor oyun eğer sıkılmazsanız zevk alınırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…