Çözüldü Mortal Kombat Komplete Edition Jax vs Sheeva görevinde donma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram
Asus H410M-K
I3 10100-F
STRIX GTX 1050TI
TOSHIBA 1 TB HDD
WD 240 GB SSD
Meslek
Öğrenci
RAM
Corsair Vengeance 2666 MHz 8 GB Ram
Ekran kartı
Strix Gtx 1050 Ti
Anakart
Asus H410M-K
İşlemci
I3 10100F
Merhaba,
Mortal Kombat Komplete Edition'ı bir site üzerinden indirdim (malum orijinal satılmadığı için). Hikaye modunu biraz oynadım ancak 25. bölümde yani Jax vs Sheeva bölümünde oyun takılıyor ve hiçbir tepki vermiyor. Kapatmak için CTRL+Alt+Delete'den Görev Yöneticisi'ni açmam gerekiyor. Biraz araştırınca oyunun korsan sürümünden kaynaklı bir sorun olarak gördüm ancak hiçbir şekilde çözümünü bulamadım. Bulduğum 1-2 yerde ise bir dosya var ancak maalesef ki onlarda virüslü. Bu sorunu çözebilen var mıdır acaba? Yardımcı olursanız sevinirim ^^

Not: Türkçe yama ile oynuyorum.

Çözüm
Mkke'yi hikayesinden ötürü kurdum zaten Mkx'de var hocam böyle şeyler yazmayın lütfen.

Çözümü buldum dostlar.
Oyunun 6 GB'lik ile 9 GB'lik versiyonları var. Oyunu indirdiğiniz yerde eğer 6 GB ise indirmeyin çünkü bir yere kadar oynayabiliyorsunuz. Demo gibi düşünün. 9 GB'lik versiyonda Full sürüm gibi. İyi oyunlar!
Mkke'yi hikayesinden ötürü kurdum zaten Mkx'de var hocam böyle şeyler yazmayın lütfen.

Çözümü buldum dostlar.
Oyunun 6 GB'lik ile 9 GB'lik versiyonları var. Oyunu indirdiğiniz yerde eğer 6 GB ise indirmeyin çünkü bir yere kadar oynayabiliyorsunuz. Demo gibi düşünün. 9 GB'lik versiyonda Full sürüm gibi. İyi oyunlar!

Çözüm
Hocam yeni gördüm kusura bakmayın, burada korsan site paylaşmak bir sorun yaratmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı