Bildiğiniz üzere Mortal Kombat 9/Komplete Edition Steam'den kaldırıldı. Ben de X ve 11'in yanında Mortal Kombat 9 sahibi de olmak istiyorum ama maalesef kod bulamıyorum ya da saçma pahalı fiyatlara buluyorum. Oyunun orijinal fiyatina ( 31 TL ) ya da biraz daha pahalı Key varsa link atabilir misiniz?
Aaaa kaldırıldı mı? Lisede çok oynadığımızdan anı olsun diye 9 liraya falan almıştım Steam üzerinden. Şimdi nereden alınabilir bir fikrim yok maalesef.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Oyun eski olduğu ve Steam'de olmadığı için fahiş satıyorlar. Yurt dışı key satanlar Steam kabul ediyor mu? Ediyorsa bir de yabancıların sitelerine bakın.
Oyun eski olduğu ve Steam'de olmadığı için fahiş satıyorlar. Yurt dışı key satanlar Steam kabul ediyor mu? Ediyorsa bir de yabancıların sitelerine bakın.