WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.602 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Temmuz 2023 #1 Oyun Steam'den kalkmış ve Epic Games'te de yok. Bu oyuna nereden sahip olabilirim? SteamDB diye birşey duydum ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum.
Oyun Steam'den kalkmış ve Epic Games'te de yok. Bu oyuna nereden sahip olabilirim? SteamDB diye birşey duydum ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.291 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 Xbox 360 veya PS3 falan var ise CD alarak oynayabilirsiniz. Ya da Crack indirerek oynayabilirsiniz.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.602 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Temmuz 2023 #3 Starlink_0 dedi: Xbox 360 veya PS3 falan var ise CD alarak oynayabilirsiniz. Ya da Crack indirerek oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam steamden satışı kalkmış ama hiç bir şekilde steamden satın alma yolu yok mu?
Starlink_0 dedi: Xbox 360 veya PS3 falan var ise CD alarak oynayabilirsiniz. Ya da Crack indirerek oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam steamden satışı kalkmış ama hiç bir şekilde steamden satın alma yolu yok mu?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 WosTidReis dedi: Oyun Steam'den kalkmış ve Epic Games'te de yok. Bu oyuna nereden sahip olabilirim? SteamDB diye birşey duydum ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Steam DataBase oyun satışında bulunmuyor zaten. Yalnızca bilgi amaçlı bir sitedir. Güvenilirdir.
WosTidReis dedi: Oyun Steam'den kalkmış ve Epic Games'te de yok. Bu oyuna nereden sahip olabilirim? SteamDB diye birşey duydum ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Steam DataBase oyun satışında bulunmuyor zaten. Yalnızca bilgi amaçlı bir sitedir. Güvenilirdir.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 25 Temmuz 2023 #5 WosTidReis dedi: Oyun Steam'den kalkmış ve Epic Games'te de yok. Bu oyuna nereden sahip olabilirim? SteamDB diye birşey duydum ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'de satıştan kaldırıldığı için oyunu satın alamazsın. Onun dışında key satan sitelere bakabilirsin fakat bunun için de yüklü bir meblağ harcaman gerekebilir.
WosTidReis dedi: Oyun Steam'den kalkmış ve Epic Games'te de yok. Bu oyuna nereden sahip olabilirim? SteamDB diye birşey duydum ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'de satıştan kaldırıldığı için oyunu satın alamazsın. Onun dışında key satan sitelere bakabilirsin fakat bunun için de yüklü bir meblağ harcaman gerekebilir.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #6 WosTidReis dedi: Oyun Steam'den kalkmış ve Epic Games'te de yok. Bu oyuna nereden sahip olabilirim? SteamDB diye birşey duydum ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Crack.
WosTidReis dedi: Oyun Steam'den kalkmış ve Epic Games'te de yok. Bu oyuna nereden sahip olabilirim? SteamDB diye birşey duydum ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Crack.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.291 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #7 WosTidReis dedi: Hocam steamden satışı kalkmış ama hiç bir şekilde steamden satın alma yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Bu kadar verecek paranız var ise key olarak almaktan başka çare yok. https://www.kinguin.net/category/1776/mortal-kombat-komplete-edition-steam-key?currency=USD&noff=1&nosalesbooster=1&r=cdkeys-cheap&roff=1
WosTidReis dedi: Hocam steamden satışı kalkmış ama hiç bir şekilde steamden satın alma yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Bu kadar verecek paranız var ise key olarak almaktan başka çare yok. https://www.kinguin.net/category/1776/mortal-kombat-komplete-edition-steam-key?currency=USD&noff=1&nosalesbooster=1&r=cdkeys-cheap&roff=1
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.602 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Temmuz 2023 #8 Starlink_0 dedi: Bu kadar verecek paranız var ise key olarak almaktan başka çare yok. https://www.kinguin.net/category/1776/mortal-kombat-komplete-edition-steam-key?currency=USD&noff=1&nosalesbooster=1&r=cdkeys-cheap&roff=1 Genişletmek için tıkla... Steam desteğe kütüphanemde değil diyip ticket atsam gelme veya satın alma durumu mevcut olur mu? Veya demosu falan eklenir mi,?
Starlink_0 dedi: Bu kadar verecek paranız var ise key olarak almaktan başka çare yok. https://www.kinguin.net/category/1776/mortal-kombat-komplete-edition-steam-key?currency=USD&noff=1&nosalesbooster=1&r=cdkeys-cheap&roff=1 Genişletmek için tıkla... Steam desteğe kütüphanemde değil diyip ticket atsam gelme veya satın alma durumu mevcut olur mu? Veya demosu falan eklenir mi,?
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.291 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #9 WosTidReis dedi: Steam desteğe kütüphanemde değil diyip ticket atsam gelme veya satın alma durumu mevcut olur mu? Veya demosu falan eklenir mi,? Genişletmek için tıkla... Adamlar da zaten enayi hayır hocam. Sizin satın alma geçmişi fatura gibi bir şey var hani biliyor iseniz.
WosTidReis dedi: Steam desteğe kütüphanemde değil diyip ticket atsam gelme veya satın alma durumu mevcut olur mu? Veya demosu falan eklenir mi,? Genişletmek için tıkla... Adamlar da zaten enayi hayır hocam. Sizin satın alma geçmişi fatura gibi bir şey var hani biliyor iseniz.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.602 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Temmuz 2023 #10 Starlink_0 dedi: Adamlar da zaten enayi hayır hocam. Sizin satın alma geçmişi fatura gibi bir şey var hani biliyor iseniz. Genişletmek için tıkla... Ne biliyim belki demosunu falan eklerler diye düşündüm .
Starlink_0 dedi: Adamlar da zaten enayi hayır hocam. Sizin satın alma geçmişi fatura gibi bir şey var hani biliyor iseniz. Genişletmek için tıkla... Ne biliyim belki demosunu falan eklerler diye düşündüm .