Mortal Kombat Komplete Edition'u korsan indirmek zararlı mıdır?

Hocam konuyu okumuyorsunuz sanırım? Oyun yokmuş zaten satışta.
Okudum ve anladım. Teşekkür ederim uyarmanız için tekrar okumuş oldum.
Burada anlatmış hocam.
Asıl anlatmak istediğim güvenli denilen sitelerde yalan dolan dönmediği ne malum, bilemeyiz diyorum. Ben hiç korsan indirmedim bilgisayarım yeni oldu, olduğu gibi Steam/Epic/Ubisoft kullanıyorum. Hiç bilmem korsan işlerini de. Güvenip güvenmemek kişinin tercihi, sorması/öğrenmesi zaruriyetten. Tekrardan teşekkürler tekrardan okumuş oldum ve o sırada diğer arkadaşlarda yazmış oldular.

Hocam bir sürü konusu açıldığı için isim vermemde sorun olmaz heralde. RG Mechanicsmi ne öyle bir şeymiş o güvenilir midir? Piyasayı bilmiyorum.
Hocam program vermenin yasak olup olmadığını bilmiyorum yoksa program önerecektim size indirmeniz için. Kaynak olarak xatab'ın repacklerini tercih edin. RG Mechanics'de güvenilir üreticilerden biridir. Fakat yine de xatab'ın üstüne tanımıyorum ben.

Baktım xatapmış herhalde emin değilim bir sıkıntı varsa Windows Defender görebilir mi?

Baktım xatapmış herhalde emin değilim bir sıkıntı varsa Windows Defender görebilir mi?
Windows defender üreticisinden indirdiğim driver'ları bile virüs olarak görüyor. Yakında kendi sistem dosyasına bu virüslü derse şaşırmam.

Link vermek yasak mı sosyalde?
Mute yersin yüksek ihtimal. Crack'e destek yok diyerek bu konuyu bile kapatabilirler benden söylemesi.

Gerçekten xatab ise sıkıntı yoktur. Dediğim gibi direkt olarak nereden indireceğinizin kaynağını söylemek isterdim. Fakat belki yasaktır sosyalde tam emin değilim.

Gerçekten xatab ise sıkıntı yoktur. Dediğim gibi direkt olarak nereden indireceğinizin kaynağını söylemek isterdim. Fakat belki yasaktır sosyalde tam emin değilim.
Hocam internet kafede 16GB lik usbye kurdursam gelip pcye takıp çalıştırsam virüs yeme ihtimalim var mı? Yüklemekden vazgeçtim soruyorum sadece.

Hocam internet kafede 16 GB'lik USB'ye kurdursam gelip PC'ye takıp çalıştırsam virüs yeme ihtimalim var mı? Yüklemekden vazgeçtim soruyorum sadece.

Virüsler USB yoluyla da geçebiliyor. Her türlü var yani ama moderatör arkadaşlar direkt olarak kaynak söylememe izin verirse daha detaylı yardımcı olabilirim size. Sonuçta oyunun desteği sona ermiş ve korsan harici oynamak mümkün görünmüyor. Key satın alsanız onlar da fahiş fiyat.

@300319

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya key almayı düşündüm ama oyunun fiyatı neredeyse GTA 5'ten pahali kadar. Ha bir de internet kafecide virüs taraması yapabilir mi o uygulamaya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…