Mortal Kombat ve Motor Kombat Yeni PS'ler İle Oynanır Mı?

GökhanÖzev

Hectopat
Arkadaşlar eskiden çok sevdiğim bir oyun vardı. Mortal Kombat ve Motor Kombat diye, hala var mı bilmiyorum. Onları bulup oynamak istiyorum. Sanırım PS2 oyunuydu. Bu eski oyunlar yeni PS cihazlarda oynanır mı? Ve bu 2 oyunu bilgisayara indirip kol taksam oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Playstation 5 için maalesef. PS1, PS2 ve PS3 oyunlarını desteklemeyeceği söylenmişti. Kaynak;

PS4 ve diğer cihazlar için bilgim yok. Bilen arkadaşlar söyleyebilir.

2.el PS2 almayı düşünüyorum 200 liraya falan var tavsiye eder misin? Ve bu oyunun CD'sini nereden bulabilirim bilgin var mı?

Motor Kombat oyunu Mortal Kombat: Armageddon'un içerisinde mini oyun olarak buluyormuş. Satılık tek bunu bulabildim istersen bir iletişime geçersin hala ellerinde var mı diye.

Motor kombat oyunu Mortal Kombat: Armageddon'un içerisinde mini oyun olarak buluyormuş. Satılık tek bunu bulabildim istersen bir iletişime geçersin hala ellerinde var mı diye.

Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı