Mortal Kombat X alınır mı?

Mortal Kombat X tavsiye eder misiniz?

• Evet

Oy: 22 91,7%
  • Hayır

Oy: 2 8,3%

• Oy verenlerin toplamı
    24

Yusipg

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 1600 12nm soket AM4 işlemci
ASUS Phoenix PH-GTX1650S-O4G GeForce GTX 1650 S
480GB + 1 TB SSD disk
Gigabyte B450M S2H soket AM4 mATX anakart
Adata XPG Gammix D10 8 GB (1x8GB) DDR4 3000MHz X2 16 GB RAM
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ midi-Tower tempered glass Gaming kasa
Arkadaşlar, Mortal Kombat X şu anda Steam'de indirimde Save 75% on Mortal Kombat X on Steam
İncelemelere baktım fakat bir de size sorayım dedim. Alınır mı, tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre oynarım ve bu tarzı seviyorum diyorsanız kaçırmayın. Ek olarak MK11 de alabirsiniz tüm karakterler olsun demiyorsanız.

Uzun süre oynarım ve bu tarzı seviyorum diyorsanız kaçırmayın. Ek olarak MK11 de alabirsiniz tüm karakterler olsun demiyorsanız.

Hocam hikayesi için seviyorum oyunu, önceki oyununu da oynamıştım çünkü. Uzun süre oynayacağımı zannetmiyorum.

Ben de almayı düşünüyorum. Tek başına keyifli olur mu? Sadece bir gamepad var ben de.

Ben bir önceki oyunundan keyif almıştım. Bu oyunda da keyif alacağımı düşünüyorum.

Hocam hikayesi için seviyorum oyunu, önceki oyununu da oynamıştım çünkü. Uzun süre oynayacağımı zannetmiyorum.

Uzun süreli oynamayacaksan almana gerek yok bence çünkü, güzel oynamak yani usta olmak için zaman isteyen bir oyun. Ben oynuyorum hala da Online oynarım çok kolay bir oyun değil açıkçası. Bazen yeğenimle, ben arcade kol ile yeğenim de klavye ile oynarız klavye ile de oynamayı öğrenirsen oynayabilirsin. Zevkli, keyifli bir oyun ama usta olursan bu keyfi daha çok yaşarsın tabii seçim senin :)
Ben de almayı düşünüyorum. Tek başına keyifli olur mu? Sadece bir gamepad var ben de.

Tek başına derken zaten Online oynayacaksın neden keyif almayasın?

Uzun süreli oynamayacaksan almana gerek yok bence çünkü, güzel oynamak yani usta olmak için zaman isteyen bir oyun. Ben oynuyorum hala da Online oynarım çok kolay bir oyun değil açıkçası. Bazen yeğenimle, ben arcade kol ile yeğenim de klavye ile oynarız klavye ile de oynamayı öğrenirsen oynayabilirsin. Zevkli, keyifli bir oyun ama usta olursan bu keyfi daha çok yaşarsın tabii seçim senin :)

Tek başına derken zaten Online oynayacaksın neden keyif almayasın?

Ben en son Tekken tag oynuyordum PlayStation Cafe'lerde. Oyun Online da oynanıyormuş şimdi farkketim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı