Mortal Kombat X vs Mortal Kombat 11

Hyena61

Decapat
İkisi arasında kaldım. Normalde direk mk 11 derdim ama 153GB diyenler var 100 var 80 var PC de yer yok, o yüzden MK10 almaya karar verdim ama MK11'i hikayesini indirmeme diye bir şey varmış herhalde ve 4K görüntü kalitesi bunlari indirmezsek gbleri düşüyormuş. Bunu nasıl yapacağım ve bunu yaptiktan sonra GB'si kac olur 4K animasyon önemli bir seçenek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyunu Game Pass'ten indirirseniz hikayeyi kaldırabiliyorsunuz. Onun dışında Steam versiyonunda ikisini de kuruyor ve boyutu 116GB oluyor.

1688479707615.png

4K Animasyona eğer bu çözünürlüğü destekleyen bir monitörünüz yoksa gerek olduğunu düşünmüyorum, oyun gayet güzel duruyor. Bu bahsettiğim boyut da 4K hariç bu arada.

Eğer oyunu Game Pass'ten indirirseniz hikayeyi kaldırabiliyorsunuz. Onun dışında Steam versiyonunda ikisini de kuruyor ve boyutu 116 GB oluyor.

Eki Görüntüle 1847452

4K animasyona eğer bu çözünürlüğü destekleyen bir monitörünüz yoksa gerek olduğunu düşünmüyorum, oyun gayet güzel duruyor. Bu bahsettiğim boyut da 4K hariç bu arada.

Hikayeyi indirmek zorundayım yani :( dosyalardan silebiliyoruz diye duymuştum indirdikten sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı