Mortal Kombat X X-ray ve diğer hareketler nasıl yapılır?

Makaleler
2
Daha fazla  
Mortal Kombat X oynuyorum oyun şimdilik güzel ama ne yapacağımı bilmediğim için tuşlara basıp duruyorum. Bildiğim hareketler var tabii ama X-ray'i nasıl yapacağımı bir türlü çözemedim.

Hocam klavye ile tam bilmiyorum ama Gamepad ile altta bulunan tetik tuşlarına aynı anda basın.

Eğer klavye ayarlarınız default ise klavyede " ; " tuşu block yani korunma tuşudur. Yine aynı şekilde klavye ayarlarınız default ise " P " tuşu da swap position yani yer değiştirme tuşudur. Oyunda Xray barınız doluysa ikisine aynı anda basarak " ; + P " xray moves yani xray hareketini yapabilirsiniz.

Hocam kontrol ayarlarına geldiğimde block için dikdörtgen bir tuş görünüyor enter ile basıp diğer tuş olarak; seçiyorum ESC'ye bastığımda bana değişikliklerin kaybolacak diyor hayır diyorum aynı menüde kalıyor çıktığım zaman ise hiçbir değişikliğim kayıt olmamış oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı