arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.557 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #11 PlayStation 3 Konsol Aksesuarları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Donanımları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 3 konsol aksesuarları, ikinci el ve sıfır satılık oyun donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bunu ben almayı düşünüyordum ama alamayacağım gibi. Bence bir bak
PlayStation 3 Konsol Aksesuarları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Donanımları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 3 konsol aksesuarları, ikinci el ve sıfır satılık oyun donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bunu ben almayı düşünüyordum ama alamayacağım gibi. Bence bir bak
A Ali Özkan 4433 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 142 Çözümler 2 5 Ekim 2020 #12 Onlar sıfır değil mi? Ben ikinci el alsamda olur çünkü en fazla 50 TL verebilirim.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.557 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #13 Ali Özkan 4433 dedi: Onlar sıfır değil mi? Ben ikinci el alsamda olur çünkü en fazla 50 TL verebilirim. Genişletmek için tıkla... Bunlar 2. el büyük ihtimalle. Fiyatı 19 TL. Bunu alıp yanına pazardan çakma F710 alabilirsin. Ama bundan 2 tane varsa dükkanın elinde asla kaçırma.
Ali Özkan 4433 dedi: Onlar sıfır değil mi? Ben ikinci el alsamda olur çünkü en fazla 50 TL verebilirim. Genişletmek için tıkla... Bunlar 2. el büyük ihtimalle. Fiyatı 19 TL. Bunu alıp yanına pazardan çakma F710 alabilirsin. Ama bundan 2 tane varsa dükkanın elinde asla kaçırma.