O omeryt13 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Oyun Steam'den, korsan değil, bazı yamalar korsan dışında çalışıyormuş ondan söylüyoru. İnternette aradım ama bulamadım, önceden kullandığınız sıkıntısız sorun yaratmayan yama var mı arkadaşlar? Paylaşırsanız sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Oyun Steam'den, korsan değil, bazı yamalar korsan dışında çalışıyormuş ondan söylüyoru. İnternette aradım ama bulamadım, önceden kullandığınız sıkıntısız sorun yaratmayan yama var mı arkadaşlar? Paylaşırsanız sevinirim
Melih1899 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 161 8 Haziran 2024 #2 hojam ingilizce oynamaya devam edin türkçe yamaların çoğu dandik çıkıyor
O omeryt13 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 Melih1899 dedi: Hojam İngilizce oynamaya devam edin Türkçe yamaların çoğu dandik çıkıyor Genişletmek için tıkla... İngilizcem çok zayıf hiçbir şey anlamıyorum yoksa bende kurmak istemem
Melih1899 dedi: Hojam İngilizce oynamaya devam edin Türkçe yamaların çoğu dandik çıkıyor Genişletmek için tıkla... İngilizcem çok zayıf hiçbir şey anlamıyorum yoksa bende kurmak istemem
Melih1899 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 161 9 Haziran 2024 #4 omeryt13 dedi: İngilizcem çok zayıf hiçbir şey anlamıyorum yoksa bende kurmak istemem Genişletmek için tıkla... hojam çeviriden bakın türkçe yamadan çok iyidir
omeryt13 dedi: İngilizcem çok zayıf hiçbir şey anlamıyorum yoksa bende kurmak istemem Genişletmek için tıkla... hojam çeviriden bakın türkçe yamadan çok iyidir