Vaper06 Megapat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 362 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #11 He stole my money dedi: Epic Games'te bedavaya dağıtılmıştı zamanında, bir kontrol edin aldınız mı diye. Birde sık sık 10TL altına düşüyordu eskiden diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Valla çok teşekkür ederim. Epic Games hesabıma baktım oyun varmış. Bedavaya almışım. Sen deyince aklıma geldi bakmak. Son düzenleme: 9 Haziran 2025
He stole my money dedi: Epic Games'te bedavaya dağıtılmıştı zamanında, bir kontrol edin aldınız mı diye. Birde sık sık 10TL altına düşüyordu eskiden diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Valla çok teşekkür ederim. Epic Games hesabıma baktım oyun varmış. Bedavaya almışım. Sen deyince aklıma geldi bakmak.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 9 Haziran 2025 #12 İkinci oyun çıkışını yapmadan önce, satılabildiği kadar satılsın kafasında bakıyorlar herhalde.
Arda Ay1 Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #13 He stole my money dedi: Epic Games'te bedavaya dağıtılmıştı zamanında, bir kontrol edin aldınız mı diye. Bir de sık sık 10TL altına düşüyordu eskiden diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kankam önceden almısım duruma göre DLC alırım 10.50 TL.
He stole my money dedi: Epic Games'te bedavaya dağıtılmıştı zamanında, bir kontrol edin aldınız mı diye. Bir de sık sık 10TL altına düşüyordu eskiden diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kankam önceden almısım duruma göre DLC alırım 10.50 TL.