Mortal Shell II duyuruldu, 2026'da çıkacak!

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Fragman bayağı şahane görünüyor bayıldım. Ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Souls sevmiyorum ama epey güzel görünüyor, bitiriş animasyonlarıyla beraber oynamak sarabilir.

Bi durun be hocam şimdi duyuruldu daha . Şaka maka oyun baya iyi görünüyor başta Mortal Shell gibi dedim ama onun olduğuna inanmamıştım. Oyun aşırı iyi duruyor çıkınca kesin oynayacağım.

Mortal Shell'in bir tık üzerine koyacak olsa da başarısız Souls-like oyunlardan biri olacağı izlenimini verdi direk.
Sanmam. İlk Mortal Shell Souls kopyası değil de farklılaştırılmış kendi mekanikleri olan bir oyundu. Üzerine koymuşlar gibi de duruyor bu sefer daha iyi olur gibi. Oynanış da bir tık farklı gibi souls like değil de aksiyona dönmüşler sanki biraz. Çıkınca göreceğiz artık.

İlk oyunu oynadım yabana atılacak oyun değil. 2. oyunla ciddi etki yapabilir.
Bana da öyle geldi. İlk oyun zaten yenilikler barındıran bir oyundu ikinci oyunu baya akıcı yapmışlar gibi duruyor düşman dizaynları Souls seviyesine gelmiş. Oynanışı biraz iyi yaptılarsa bu oyun olmuş demektir. Vallaha yalan yok 2 saat acı çektirmedi değil bu sunum ama iyi şeyler de gördük. Hypelandığım oyunlar var ama bunlar çıkana kadar yapacak işler de var en baş bilgisayar parçalarını değiştirmek.

İlk souls oyunu çok iyi olmaz genelde ama bizler de aşırı beklentiye girmeyiz. İlk oyundan ne bekleniyorsa Mortal Shell'de o var.

2. oyunda beklenti yükselecek tabii top onlarda, bakalım.

Birinci oyununu severek oynamıştım umarım 2.ciside üstüne koyarak güzel bir çıkış yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…