Mortal Shell kabuk önerisi

TheMeliodas

Hectopat
Yer
İstanbul'da küçük bir yer
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Merhaba Technopat kullanıcıları. Geçenlerde Mortal Shell adlı oyuna başladım bir süre oynadıktan sonra oyunda bulunan 4 kabuğu da almış bulunmaktayım fakat hangisi ile oynayacağım hakkında kararsızım. İlk kazandığımız olan harros isimli kabuk her şeyi eşit olsa dahi güçlendirmeleri pek ilgimi çekmiyor. Solomon enerji kuvvet barı sağlık açısından en mantıklısı fakat güçlendirmeleri çok gereksiz geliyor. Eredrim sağlık bakımından çok fakat enerjisi düşük seri saldırılar yapamıyorum ve hızlı kaçamıyorum bu yüzden tercihim doğrultusunda çok ekside kalıyor fakat güçlendirmeleri çok iyi. Tıel ise çok seri hareketler vesaire yapabilse de 2 vuruşa canı bitiyor sizce en mantıklı seçim hangisi olur?

Daha dengeli bir karakter istiyorsan Harros. Biraz daha tank, warrior tarzı oynayayım diyorsan sanırım özelliklere göre Solomon mantıklı duruyor. Biraz daha assassin gibi seri olsun diyorsan maalesef seriliğini kullanarak dodgeları iyi yapman gerekiyor o zaman da Tiel. Tamamen tarza göre aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…