Mortal Shell mi? Marvel's Avengers mı?

Matigre

Hectopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
Amd Radeon RX 5500 XT 4GB
Anakart
Asrock A320M
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500 3.60 GHz
Daha önce souls oynamadım hiç. Süper kahramanları bayağı severim. Sizce hangisi alınmalı. Mortal Shell 49, avenger 36 TL. Mortal Shell mi? Marvel's Avengers mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlar çok iyiymiş. İkisi de çok iyi oyunlar değil mortal shell her ne kadar souls-like olsa oyun pek keyifli değil karakter çok hantal ve bazı yerler sırf souls benzeri yapalım diye saçma zorlukta. Avengers oynamadım ama oyunun notları puanları çok kötü sadece Marvel fanıysan alınabilir diyorum oyunu oynamış biri daha ayrıntılı bilgi verebilir. Bir de Avengers’ın sunucularının kapanma gibi bir olayı vardı sanırım, fakat ilk başta dediğim gibi fiyatlar çok uygun. Bu meblağlara bir şey kalmadı artık ne alırsan bedava gibi yani kötü olsa bile çok para vermiyorsun zaten. İmkanın var ise ikisini de al.

Mortal Shell indirimde 8 lira gibi bir fiyatı oluyor bence bu hali ile alınmaz ama zam yerse de şaşırmam Marvel ise oynanışı güzel ama hikaye fln yok 2 sininde videolarını izleyin derim

Fiyatlar çok iyiymiş. İkisi de çok iyi oyunlar değil mortal shell her ne kadar souls-like olsa oyun pek keyifli değil karakter çok hantal ve bazı yerler sırf souls benzeri yapalım diye saçma zorlukta. Avengers oynamadım ama oyunun notları puanları çok kötü sadece Marvel fanıysan alınabilir diyorum oyunu oynamış biri daha ayrıntılı bilgi verebilir. Bir de Avengers’ın sunucularının kapanma gibi bir olayı vardı sanırım, fakat ilk başta dediğim gibi fiyatlar çok uygun. Bu meblağlara bir şey kalmadı artık ne alırsan bedava gibi yani kötü olsa bile çok para vermiyorsun zaten. İmkanın var ise ikisinide al.
Sunucuların kapanması çok bir şey etkilemeyecek çünkü ben online değil singleplayer oynaycağım. Fiyat konusunda haklısınız fakat öğrenci olduğum için ne kadar olursa olsun düşündürtüyor.

İkisini de alma bence mortall Shell Max 5 saat oynayabildim souls like olcam diye aşırı sacmalamis. Marvel zaten kötü yani servicr oyunu. tavsiyem oynamadiysaniz metro 3 lemesini oynayabilirsiniz 3 ude tas gibi FPS oyunudur hikayeside sağlamdır.

İkisini de alma bence mortall Shell Max 5 saat oynayabildim souls like olcam diye aşırı sacmalamis. Marvel zaten kötü yani servicr oyunu. tavsiyem oynamadiysaniz metro 3 lemesini oynayabilirsiniz 3 ude tas gibi FPS oyunudur hikayeside sağlamdır.
Hocam metro oynamadım ama Metro Exodus 190 TL.

Hocam metro oynamadım ama Metro Exodus 190 TL.
47 TL civarlarına düşüyor indirimde. Son bir kez daha düşüp zam yiyebilir. İndirime girdiği anda 3 oyunu da alın. İlk iki oyun zaten çok ucuz. 7.75 TL falandı sanırım ikisi de. Toplamda üçleme toplamda üç tane taş gibi oyuna 62 TL falan veriyorsunuz. Fazla iyi bu fiyat.

47 TL civarlarına düşüyor indirimde. Son bir kez daha düşüp zam yiyebilir. İndirime girdiği anda 3 oyunu da alın. İlk iki oyun zaten çok ucuz. 7.75 TL falandı sanırım ikisi de. Toplamda üçleme toplamda üç tane taş gibi oyuna 62 TL falan veriyorsunuz. Fazla iyi bu fiyat.

Bende ilk 2 oyun var ama hala oynamadım. FPS oyunlarıyla çok aram yok o yüzden sever miyim sevmez miyim bilemiyorum.

Benim oynadim en iyi FPS oyunudur kendisi. hikayesi falan beni mest etmistir 3.oyunu bilgisayarım yüzünden oynayamadim. sistemim yetmiyor ama aldım duruyor yeni PC alirsam oynayacağım ilk oyundur kendisi. muhakkak bir şans vermeni şiddetle tavsiye ederim.

Benim oynadim en iyi FPS oyunudur kendisi. hikayesi falan beni mest etmistir 3.oyunu bilgisayarım yüzünden oynayamadim. sistemim yetmiyor ama aldım duruyor yeni PC alirsam oynayacağım ilk oyundur kendisi. muhakkak bir şans vermeni şiddetle tavsiye ederim.
Umarım yakın zamanda oynayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı