Mortal Shell oynanır mı?

0Emirhan

Hectopat
Bu tür oyunları daha önce hiç oynamadım fakat Mortall Shell ile başlamak istiyorum. Hiçbir fikrim olmadığı için sormak istedim. Eğer sorun olmaz ise alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Neden o tür oyunları oynamadıysanız Dark Souls'dan başlamıyorsunuz? Mortal Shell souls-like oyunu. O yüzden ilk Dark Souls oynayın.

Dediğim gibi çok bir fikrim yoktu fiyat olarak Mortal Shell uygun geldi ama Dark Souls'dan başlamak daha mantıklı ise başlayabilirim. Peki Dark Souls serisinin herhangi bir oyunundan mı başlamalıyım yoksa direk 3. oyunundan falan da başlayabilir miyim aralarında bir bağlantı var mı?

Dediğim gibi çok bir fikrim yoktu fiyat olarak Mortal Shell uygun geldi ama Dark Souls'dan başlamak daha mantıklı ise başlayabilirim. Peki Dark Souls serisinin herhangi bir oyunundan mı başlamalıyım yoksa direk 3. oyunundan falan da başlayabilir miyim aralarında bir bağlantı var mı?
Dark Souls oyunlarında hikaye çok arka planda, direkt istediğinden girişebilirsin.

Hikaye hiç umursamadım ben zaten çok da önemli değil. Oyna işte. Ama Dark Souls 3'ün bossları çok zor diye biliyorum.

Soulsborne oyunlara Dark Souls'la başlamak en iyisi. Souls serisinin fiyatları iyi ama FromSoftware indirimlerini beklersen çok ucuza alabilirsin.

Dark Souls 1 ve 2 günümüzde sırıtabilir sabırlı oynaman lazım ve nispeten 3. oyundan zorlar dizayn açısından. Ayrıca online serverları kapalı olduğu için indirime gireceklerini de düşünmüyorum.

Yakın zamanda Dark Souls 3 serverları geri döndü o indirime girebilir.

Bağlantı açısından soruyorsan 1. ve 3. oyun birbirleriyle bağlantılı ama hikaye o kadar da ön planda olmadığı için fark etmeyedebilirsin. Türün çok fazla yabancıysan ve sabırsız bir oyuncuysan 3 ile başlaman ideal en insaflısı o seri de. Türü çok beğenirsen zor olsa da geriye dönüp diğerlerini de oynayabilirsin.

Dark Souls 1 ve 2 günümüzde sırıtabilir sabırlı oynaman lazım ve nispeten 3. oyundan zorlar dizayn açısından. Ayrıca online serverları kapalı olduğu için indirime gireceklerini de düşünmüyorum.

Yakın zamanda Dark Souls 3 serverları geri döndü o indirime girebilir.

Bağlantı açısından soruyorsan 1. ve 3. oyun birbirleriyle bağlantılı ama hikaye o kadar da ön planda olmadığı için fark etmeyedebilirsin. Türün çok fazla yabancıysan ve sabırsız bir oyuncuysan 3 ile başlaman ideal en insaflısı o seri de. Türü çok beğenirsen zor olsa da geriye dönüp diğerlerini de oynayabilirsin.
Konsol sunucuları hala açık, indirimler hala geliyor. Ayrıca Dark Souls Remastered PC sunucularının açılacağı söylendi, 2 ile ilgili bir bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı