commandos Femtopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #1 Mortar Bronze - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu sistemi almayı düşünüyorum ama VGA mı HDMI mı onu bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Bu sistem VGA mı HDMI'mın yoksa vdi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2021
Mortar Bronze - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu sistemi almayı düşünüyorum ama VGA mı HDMI mı onu bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Bu sistem VGA mı HDMI'mın yoksa vdi mi?
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.584 Makaleler 3 Çözümler 66 7 Kasım 2021 #2 HDMI ve DP. Attığınız linkte aşağıya doğru, sistemde kullanılan ekran kartı bilgisi mevcut. Alttaki ekran kartı kullanılmış. Msı GT 1030 2GHD4 LP OC DDR4 HDMI/DVI Ekran Kartı incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Son düzenleme: 7 Kasım 2021
HDMI ve DP. Attığınız linkte aşağıya doğru, sistemde kullanılan ekran kartı bilgisi mevcut. Alttaki ekran kartı kullanılmış. Msı GT 1030 2GHD4 LP OC DDR4 HDMI/DVI Ekran Kartı incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
SlmBnEmirrr Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #3 commandos dedi: Mortar Bronze - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu sistemi almayı düşünüyorum ama VGA mı HDMI mı onu bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Bu sistem VGA mı HDMI'mın yoksa vdi mi? Genişletmek için tıkla... Display ve HDMI destekliyor
commandos dedi: Mortar Bronze - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu sistemi almayı düşünüyorum ama VGA mı HDMI mı onu bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Bu sistem VGA mı HDMI'mın yoksa vdi mi? Genişletmek için tıkla... Display ve HDMI destekliyor