Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bir RX 6800 XT almayı düşünüyorum. Fakat MOSFET tamiri görmüş sahibi ise reballing uygulanmadığını söylüyor. Uygulanmadıysa alınır mı? Nereden anlaşılabilir? MOSFET vs bu şeylerden çok anlamıyorum.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bir RX 6800 XT almayı düşünüyorum. Fakat MOSFET tamiri görmüş sahibi ise reballing uygulanmadığını söylüyor. Uygulanmadıysa alınır mı? Nereden anlaşılabilir? MOSFET vs bu şeylerden çok anlamıyorum.
Fiyatı nedir?
Kaça alacaksın?
Reballing dediğimiz işlem ekran kartı çipinin altında ki lehim toplarını eritip yenilerini takma işlemi oluyor. Genelde yapıldıktan sonra tekrar patlar kart bir süre sonra anlamanın bir yolu yok bildiğim kadarıyla.
Çok ucuz değilse risk almaya değmez bence.
Reballing oldu ise dahi alabilirsin kartı. Mosfet tamiri küçük bir şey zaten.
Hocam ben ayrı kartsız bir sistem aldım ve kullandığım kasamı takaslayarak alacağım kartı yeni aldığım sisteme takacağım.
Takasla vereceğim kasamın özellikleri.
i5 11400F.
GTX 1650 4 GB.
16 GB RAM.
480 GB M.2 SSD.
Ya nakit satıp alacağım ya da takas yapacağım satılmasını beklememek için böyle yapayım dedim kartın ilan fiyatı 11.000 modeli ise XFX merc.
Çok pahalı.Hocam ben ayrı kartsız bir sistem aldım ve kullandığım kasamı takaslayarak alacağım kartı yeni aldığım sisteme takacağım.
Takasla vereceğim kasamın özellikleri.
i5 11400F.
GTX 1650 4 GB.
16 GB RAM.
480 GB M.2 SSD.
Ya nakit satıp alacağım ya da takas yapacağım satılmasını beklememek için böyle yapayım dedim kartın ilan fiyatı 11.000 modeli ise XFX merc.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.