4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 12 Ekim 2021 #1 Sizlere sorduğumda Mosso'nun iyi bir marka olduğu söylemiştiniz. Peki bu nasıldır? Bisiklet, Motosiklet ve Elektrikli Araçlar - Bike Store BikeSTore, Bisiklet, Elektrikli Araçlar, Scooter, Motosiklet, E-bike, E-scooter, Yedek Parça ve Aksesuar ST Grup online satış sitesi bikestore.com.tr
Sizlere sorduğumda Mosso'nun iyi bir marka olduğu söylemiştiniz. Peki bu nasıldır? Bisiklet, Motosiklet ve Elektrikli Araçlar - Bike Store BikeSTore, Bisiklet, Elektrikli Araçlar, Scooter, Motosiklet, E-bike, E-scooter, Yedek Parça ve Aksesuar ST Grup online satış sitesi bikestore.com.tr
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 12 Ekim 2021 #2 474374 dedi: Sizlere sorduğumda Mosso'nun iyi bir marka olduğu söylemiştiniz. Peki bu nasıldır? Bisiklet, Motosiklet ve Elektrikli Araçlar - Bike Store BikeSTore, Bisiklet, Elektrikli Araçlar, Scooter, Motosiklet, E-bike, E-scooter, Yedek Parça ve Aksesuar ST Grup online satış sitesi bikestore.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben piyasayı bilmiyorum ama 5K pahalı değil mi hocam.
474374 dedi: Sizlere sorduğumda Mosso'nun iyi bir marka olduğu söylemiştiniz. Peki bu nasıldır? Bisiklet, Motosiklet ve Elektrikli Araçlar - Bike Store BikeSTore, Bisiklet, Elektrikli Araçlar, Scooter, Motosiklet, E-bike, E-scooter, Yedek Parça ve Aksesuar ST Grup online satış sitesi bikestore.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben piyasayı bilmiyorum ama 5K pahalı değil mi hocam.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 12 Ekim 2021 #3 Tutkuu dedi: Ben piyasayı bilmiyorum ama 5K pahalı değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Bence de. Ama ben zaten 3 sene sonra falan alacağım. Fikir edinmek istemiştim. Bir de bisikletin özellikleri iyi mi?
Tutkuu dedi: Ben piyasayı bilmiyorum ama 5K pahalı değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Bence de. Ama ben zaten 3 sene sonra falan alacağım. Fikir edinmek istemiştim. Bir de bisikletin özellikleri iyi mi?
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 12 Ekim 2021 #4 474374 dedi: Bence de. Ama ben zaten 3 sene sonra falan alacağım. Fikir edinmek istemiştim. Bir de bisikletin özellikleri iyi mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef, piyasası böyle pahalı değil ancak illa yol bisikletine mi ihtiyacınız var? Ne için kullanacaksınız? Dağ'a gitmek için yol bisikleti almayın sonra..
474374 dedi: Bence de. Ama ben zaten 3 sene sonra falan alacağım. Fikir edinmek istemiştim. Bir de bisikletin özellikleri iyi mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef, piyasası böyle pahalı değil ancak illa yol bisikletine mi ihtiyacınız var? Ne için kullanacaksınız? Dağ'a gitmek için yol bisikleti almayın sonra..
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 12 Ekim 2021 #5 kuanbey dedi: Maalesef, piyasası böyle. Genişletmek için tıkla... Tamam. Anladım. Ama bisiklet iyi mi?
kuanbey dedi: Maalesef, piyasası böyle. Genişletmek için tıkla... Tamam. Anladım. Ama bisiklet iyi mi?
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 12 Ekim 2021 #6 474374 dedi: Bence de. Ama ben zaten 3 sene sonra falan alacağım. Fikir edinmek istemiştim. Bir de bisikletin özellikleri iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence o zaman konuşalım hocam belki ilginizi başka bir şey çekecek ya da ekonomi uçacak hiç belli olmaz.
474374 dedi: Bence de. Ama ben zaten 3 sene sonra falan alacağım. Fikir edinmek istemiştim. Bir de bisikletin özellikleri iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence o zaman konuşalım hocam belki ilginizi başka bir şey çekecek ya da ekonomi uçacak hiç belli olmaz.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 12 Ekim 2021 #7 474374 dedi: Tamam. Anladım. Ama bisiklet iyi mi? Genişletmek için tıkla... Mesaj'ı düzenledim yanlışlıkla gönderdim de hocam.
474374 dedi: Tamam. Anladım. Ama bisiklet iyi mi? Genişletmek için tıkla... Mesaj'ı düzenledim yanlışlıkla gönderdim de hocam.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.462 Makaleler 3 Çözümler 58 12 Ekim 2021 #8 Uzun zaman sonra alınacak şeyler için konu açmak hiç mantıklı değil.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 12 Ekim 2021 #9 emircanunlts dedi: Uzun zaman sonra alınacak şeyler için konu açmak hiç mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Ama bir bisiklette nelere dikkat edilmesi lazım onu öğrenmek için.
emircanunlts dedi: Uzun zaman sonra alınacak şeyler için konu açmak hiç mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Ama bir bisiklette nelere dikkat edilmesi lazım onu öğrenmek için.