Mosso bisiklet önerisi

FurkanS53

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bisiklet almak istiyorum, ancak bütçem sınırlı olduğumdan karar vermekte zorlanıyorum. Bisikleti şehir içi kullanacağım. Bir kaç model baktım. Fren sistemi V-H ya da önde amortisörlü, amortisörsüz seçeneklerde fiyatlar değişiyor. Hem hidrolik hem amortisörlü pahalı oluyor, bu özelliklerden birinden vazgeçmeniz gerekirse bu hangisi olurdu?

V ile H vites hakkında bir çok konu açılmış. Performans ve masraf çıkarması bakımından tekrar değerlendirirseniz, hangi fren modelini önerirsiniz?

Merhaba, h frenden kastınız hidrolik fren ise elbette disk fren daha etkili performans konusunda. Ancak zaten şehir içi kullanacağınızı söylüyorsunuz. V fren işinizi görür ve daha masrafsızdır. Ayrıca şehir içinden kastınız nedir? Katlanabilir olmasını ister misiniz? Toplu taşıma araçlarında işinize yarar.

Ek olarak bir bütçe belirtirseniz daha çok yardımcı olmak isterim. İyi sosyaller :)

Merhaba, h frenden kastınız hidrolik fren ise elbette disk fren daha etkili performans konusunda. Ancak zaten şehir içi kullanacağınızı söylüyorsunuz. V fren işinizi görür ve daha masrafsızdır. Ayrıca şehir içinden kastınız nedir? Katlanabilir olmasını ister misiniz? Toplu taşıma araçlarında işinize yarar.

Ek olarak bir bütçe belirtirseniz daha çok yardımcı olmak isterim. İyi sosyaller :)

Evet hidrolik. Şehir içi mesela ümraniye, üsküdar, kadıköy, maltepe lokasyonlarında kullanacağım. Bisikletle metroya binebilmek benim için yeterli olur.

Bütçe:17.000

Evet hidrolik. Şehir içi mesela Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy, Maltepe lokasyonlarında kullanacağım. Bisikletle metroya binebilmek benim için yeterli olur.

Katlanabilir bisikletlerle dilediğiniz saatlerde dilediğiniz gün metroya binebilirsiniz. Ancak katlanmayan normal bisikletler hafta içi 07.00-09.00 / 17.00-20.00 kısıtlaması var, hafta sonu kısıtlama yok. Marmaray'da bu saatler farklı diye biliyorum.

Hidrolik konusunda yine dediğim gibi profesyonel bisikletcilik yapmayacaksınız ve dolaşmak için kullanacaksınız zaten, bu yüzden v-fren hem masrafsız olması hem de şehir içi işinizi göreceğinden tercih edebilirsiniz.

2 adet bisiklet önereceğim. Bir katlanabilir bir de normal.

LEGARDA 2321 CT MSM V - normal şehir bisikleti.
20 MARINE V - katlanabilir bisiklet.

Evet hidrolik. Şehir içi mesela Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy, Maltepe lokasyonlarında kullanacağım. Bisikletle metroya binebilmek benim için yeterli olur.

Belirli saatlerde normal bisikletlerle toplu taşımaya binemiyorsun ama katlanır bisikletlerde böyle bir kısıtlama yok o yüzden katlanır bisiklet alsan daha iyi olur.

Mosso legarda msm v 21 vites 51 kadro bisiklet aldım. Boy ve kilodan sebep geniş bisiklet selesi de aldım. Fiyat sele dahil 13 bin lira.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı