Mosso Cavailer 700 Sora alınır mı?

Emirhan Enes

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda elimdeki Rockrider ST540 bisikleti satmayı düşünüyorum. Bunu satıp yol bisikletini geçeceğim Allah izin verirse. Yol bisikleti olarak Mosso Cavailer 700 Sora alacağım ve 4500 TL'ye sıfır olarak buldum. Sizce bu yol bisikleti alınır mı? Sora set sizce iyi midir? Ayrıca boyum 190 sizce hangi kadro boyu bisikleti almalıyım? 54 kadro benim boyuma olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sora set fena değil. Tiagra daha iyi ama aman aman fark yok aralarında. O fiyata Claris set almak saçmalık olacağından Sora set en mantıklısı olabilir. 54 kadro da sıkıntı çıkmaz fakat 56-58 kadro daha uygun olabilir. Alacaksanız şimdiden hayırlı olsun.

İç bacak boyunuzu ölçüp belirtirseniz kadro boyunu tam olarak seçebilirsiniz. 54 kadro size çok küçük gelir. Yol bisikletlerinde nerdeyse bütün vites setlerini kullandım ve bu fiyat aralığında satılan Claris ile Sora arasında çok fark var. Sora bariz şekilde daha iyi. Mosso Cavalier 700 Sora öneririm ama kadro boyunun sizin boyunuza göre en az 58'in üzerinde olması gerekiyor. Bacak boyunu ölçmek için resimde gözüktüğü gibi bacak arasına metre yerleştirerek yere olan uzaklığı ölçmelisiniz. Paylaştığım bağlantıdan bacak boyunuzu girerek kendinize uygun kadroyu bulabilirsiniz.

Vallahi nasıl olcecegimi anlamadım. Peki 58 kadro 4500 TL bandında sora setli hangi bisikleti onerirsin. Oncelik sıfır olması

Carraro Cr 042 ve Salcano Xrs 044 Sora önerebilirim. Piyasada sıfır bisiklet bulmak çok zor. Genelde çoğu bisikletçi ilan vermediği için bahsettim modelleri markaların mağazalarına sorabilirsiniz ya da ikinci el çok az kullanılmış bisikletlere bakabilirsiniz.

Usta ben şimdi işsiz gibi butun cevredeki bisikletçileri arasam tek tek gidip baksam sıfır denk getirebilirmiyim . Ayrıca mosso cavailer 700 genel olarak nasıldır alınırmı o paralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…