Dağ bisikleti ile ortalama hızı yüksek tutmak zor. Anlık olarak basabilirsiniz tabii.
Parçaları tümden orijinal mi anlayamadım. Fotoğrafların açısı aşırı garip. Lastikler traktör lastiği gibi kalın gözüküyor fotoğrafta. O yüzden dağ bisikleti gibi geldi bana. Gidon dropbarmış ama bilemedim. Tam modeli başlıkta yazdığınız mı?Bu gravel değil mi? Bu mu yol dağ bisikleti mi?
Parçaları tümden orijinal mi anlayamadım. Fotoğrafların açısı aşırı garip. Lastikler traktör lastiği gibi kalın gözüküyor fotoğrafta. O yüzden dağ bisikleti gibi geldi bana. Gidon dropbarmış ama bilemedim. Tam modeli başlıkta yazdığınız mı?
Parçaları tümden orijinal mi anlayamadım. Fotoğrafların açısı aşırı garip. Lastikler traktör lastiği gibi kalın gözüküyor fotoğrafta. O yüzden dağ bisikleti gibi geldi bana. Gidon dropbarmış ama bilemedim. Tam modeli başlıkta yazdığınız mı?
Özelliklerine biraz baktım. Gravel bisikletlere göre daha ağır. Lastik de zaten dağ bisikleti ölçüsü. Gravel havasında bir dağ bisikleti gibi bir modelmiş. Duruş şekli daha aerodinamik yolda sürmek için. Ama ağırlık olarak bir gravel veya yol bisikletine göre 2 kilo daha ağır. Lastik de gravel bisikletlerde genelde 38mm oluyor ama bu direkt MTB lastiği, 53mm. Hem ağırlık hem de lastik kalınlığı bakımından yolda gidişi zorlar yol bisikletine göre. Ama bununla çok rahat taşta toprakta sürersin, öyle bir avantajı var.Kadroda gvl 270 yazıyor.
Özelliklerine biraz baktım. Gravel bisikletlere göre daha ağır. Lastik de zaten dağ bisikleti ölçüsü. Gravel havasında bir dağ bisikleti gibi bir modelmiş. Duruş şekli daha aerodinamik yolda sürmek için. Ama ağırlık olarak bir gravel veya yol bisikletine göre 2 kilo daha ağır. Lastik de gravel bisikletlerde genelde 38mm oluyor ama bu direkt mtb lastiği, 53mm. Hem ağırlık hem de lastik kalınlığı bakımından yolda gidişi zorlar yol bisikletine göre. Ama bununla çok rahat taşta toprakta sürersin, öyle bir avantajı var.
gravel lastiği alsam nasıl olur?Özelliklerine biraz baktım. Gravel bisikletlere göre daha ağır. Lastik de zaten dağ bisikleti ölçüsü. Gravel havasında bir dağ bisikleti gibi bir modelmiş. Duruş şekli daha aerodinamik yolda sürmek için. Ama ağırlık olarak bir gravel veya yol bisikletine göre 2 kilo daha ağır. Lastik de gravel bisikletlerde genelde 38mm oluyor ama bu direkt MTB lastiği, 53mm. Hem ağırlık hem de lastik kalınlığı bakımından yolda gidişi zorlar yol bisikletine göre. Ama bununla çok rahat taşta toprakta sürersin, öyle bir avantajı var.
Deneme şansınız varsa bi yol bisikleti deneyin derim. İlk başta sürmesi biraz zor geliyor ama yolda aktığı için zamanla keyifli geliyor.gravel lastiği alsam nasıl olur?
Deneme şansınız varsa bir yol bisikleti deneyin derim. İlk başta sürmesi biraz zor geliyor ama yolda aktığı için zamanla keyifli geliyor.
Daha ince bir lastik takılır herhalde o janta. Yani dediğiniz olabilir.
Deneme şansınız varsa bir yol bisikleti deneyin derim. İlk başta sürmesi biraz zor geliyor ama yolda aktığı için zamanla keyifli geliyor.
Ben Carraro G0 tercih ederdim ama fiyat farkı varmış biraz.Ya da sizce bu daha mı mantıklı.