LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 29 Aralık 2017 #1 Birkaç tane buldum kararsızım videolarını koyuyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce hangisi en iyisi? Fikri olan var mı? Yeniden başlayacağım. Güzel oyun zamanında çok oynamıştım. 8. adama gelip silmiştim hiç bitirmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2017
Birkaç tane buldum kararsızım videolarını koyuyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce hangisi en iyisi? Fikri olan var mı? Yeniden başlayacağım. Güzel oyun zamanında çok oynamıştım. 8. adama gelip silmiştim hiç bitirmedim.
O Osmik41 Megapat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 303 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2017 #2 Sonuncusu daha güzel gibi duruyor
tayfun1459 Kilopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2017 #3 Bence baştan 4. sü.
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 3.992 Makaleler 5 Çözümler 36 29 Aralık 2017 #4 Baştan 4. GTA videosu değil mi? Ayrıca bence modsuz oyna, çok daha zevkli olacağına eminim.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 34 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 29 Aralık 2017 #5 Cengover'ın dediği gibi modsuz oynamanı öneririm ama modlu oynamak istiyorsan baştan ikincisi yada sonuncusu çok iyi bence.
Cengover'ın dediği gibi modsuz oynamanı öneririm ama modlu oynamak istiyorsan baştan ikincisi yada sonuncusu çok iyi bence.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 31 Aralık 2017 #6 fromhell1 dedi: Cengover'ın dediği gibi modsuz oynamanı öneririm ama modlu oynamak istiyorsan baştan ikincisi yada sonuncusu çok iyi bence. Genişletmek için tıkla... Dostum modlu daha iyi oluyor. Sonuçta eski bir oyun. Jorji Costava dedi: Baştan 4. GTA videosu değil mi? Ayrıca bence modsuz oyna, çok daha zevkli olacağına eminim. Genişletmek için tıkla... Sanırım GTA 5 olabilir.
fromhell1 dedi: Cengover'ın dediği gibi modsuz oynamanı öneririm ama modlu oynamak istiyorsan baştan ikincisi yada sonuncusu çok iyi bence. Genişletmek için tıkla... Dostum modlu daha iyi oluyor. Sonuçta eski bir oyun. Jorji Costava dedi: Baştan 4. GTA videosu değil mi? Ayrıca bence modsuz oyna, çok daha zevkli olacağına eminim. Genişletmek için tıkla... Sanırım GTA 5 olabilir.
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 9 Mart 2018 #7 LeViAcKeRMaN dedi: Dostum modlu daha iyi oluyor. Sonuçta eski bir oyun. Sanırım GTA 5 olabilir. Genişletmek için tıkla... En güzeli Widescreen atıp ve shadow detayı ve anti aliasing'i açıp oynamak.
LeViAcKeRMaN dedi: Dostum modlu daha iyi oluyor. Sonuçta eski bir oyun. Sanırım GTA 5 olabilir. Genişletmek için tıkla... En güzeli Widescreen atıp ve shadow detayı ve anti aliasing'i açıp oynamak.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 9 Mart 2018 #8 Bir tane indirdim zaten onu oynuyorum güzel oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2018
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 10 Mart 2018 #9 LeViAcKeRMaN dedi: Bir tane indirdim zaten onu oynuyorum güzel oldu. Genişletmek için tıkla... Grafik detaylarına girip açtınmı anti aliasing,shadow detayını felan. Video'dan 2 tuşuna basıp ayarla. (Yani 6. videodaki gibi olmalı gölge vb.) Oyunun kendisi en yükseği açmıyor.(Çoğu zaman)
LeViAcKeRMaN dedi: Bir tane indirdim zaten onu oynuyorum güzel oldu. Genişletmek için tıkla... Grafik detaylarına girip açtınmı anti aliasing,shadow detayını felan. Video'dan 2 tuşuna basıp ayarla. (Yani 6. videodaki gibi olmalı gölge vb.) Oyunun kendisi en yükseği açmıyor.(Çoğu zaman)
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2019 #10 Galiba o GTA 5 e grafik ve NFS MW BMW modu yapılmış hali