MOSYO TAHA-DOBBY R5 5500 RTX 3060 sistem alınır mı?

Metal mi plastik mi daha verimli sizce bu konuda metal ısınmaz mı çok en azından?
Hocam en önemlisi kasadaki fanların çokluğu vs. o daha az etkiler diye biliyorum. Ama tahminimce metal daha iyi olabilir.

SSD işlemci anakart değişmeyi düşünüyorum ileride şu an meblağ bu kadar yetti ileride yükseltme yapacağım şu an beni biraz götürse yeter bana.

Hocam en önemlisi kasadaki fanların çokluğu vs. o daha az etkiler diye biliyorum. Ama tahminimce metal daha iyi olabilir.

R5 5500 o kadar ısınmaz tahminimce.

SSD işlemci anakart değişmeyi düşünüyorum ileride şu an meblağ bu kadar yetti ileride yükseltme yapacağım şu an beni biraz götürse yeter bana.

Değişmek derken hangileriyle değişiyorsunuz.

Şaun kasa böyle iken beni 2 3 sene götürür ise rahat güncelleme yapacagım zaten ben PSU'dan korkuyorum.

Çok korkuyosan başka sisteme bak zaten 3060'lı 100 tane sistem var.

R5 5500 o kadar ısınmaz tahminimce.

Değişmek derken hangileriyle değişiyorsunuz.

İşlemci ile SSD kesin değişticem gibi ileride. Ve PSU. Tek sorun bu PSU beni götürür mü bir süre.

Çok korkuyosan başka sisteme bak zaten 3060'lı 100 tane sistem var.

Kanka istedim bile…

İşlemci ile SSD kesin değişticem gibi ileride. Ve PSU. Tek sorun bu PSU beni götürür mü bir süre.

Kanka istedim bile…

Ve taksit imkanı çok işime yaradı o sebep ile de erken aldım.

Dobby i aldım. İtopya taksit imkanı çok işime yaradı.

İşlemciyi değiştiniz mi? Ve çok sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum güle güle kullanın piyasada 60 FPS Ultra RTX'de oynatmayacağı az oyun var bir Cyberpunk belki bir de Hogwarts Legacy onda da ayarı hafif kısarsın bir şey olmaz.

Dobby i aldım. İtopya taksit imkanı çok işime yaradı.

3060'ı üçe katlayıp beşe bölecek bir kart varken herşeyden kısılıp sırf kasaya Asus Dual White model 3060 "8 GB" koymak için herşeyden kısmışlar. Neyse hayırlı olsun ileride PSU, SSD, anakart değişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…