mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.551 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #11 Motion blur'un performansa bir etkisi var mıdır? performansı arttırır mı? veya tam tersine düşürür mü? ne önerirsiniz ben kapalı konuma getiriyorum hep açmalı mıyım?
Motion blur'un performansa bir etkisi var mıdır? performansı arttırır mı? veya tam tersine düşürür mü? ne önerirsiniz ben kapalı konuma getiriyorum hep açmalı mıyım?
yasin'- Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #12 9544 dedi: Özelliği aç sağa sola hızlı bak, özelliği kapat sağa sola hızlı bak, etrafını bulanıklaştırıyor yine. FPS oyunlarda da kullandığım özellik. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında adamları gözden kaçırmayı sağlayacaktır bence.
9544 dedi: Özelliği aç sağa sola hızlı bak, özelliği kapat sağa sola hızlı bak, etrafını bulanıklaştırıyor yine. FPS oyunlarda da kullandığım özellik. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında adamları gözden kaçırmayı sağlayacaktır bence.
Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #13 Motion Blur bazı oyunlarda ayarlardan kapatılabiliyor. Benim nefret ettiğim bir özellik.