Motion blur önemli mi?

Ahmetx0b

Centipat
Daha fazla  
Motion blur efektini kapatarak da oyundan aynı zevki almamız mümkün mü?

Motion blur efektini kapatarak da oyundan aynı zevki almamız mümkün mü?

Oynadığın oyuna bağlı Dying Light oynarken kapatıyorum ben etraftaki zombileri görmek için The Forest oynarkende geçerli yerlileri görürken işime yarıyor.

Böyle bir ayar neden var anlamıyorum. Bariz oyunu bulanıklaştırıyor, bende kapatıyorum. Hatta kapatınca zevk %100 arttırıyor.

Gerçekçiliği arttırmak için şöyle düşün sen mesela bir yere markete gidiceksin dönüp arkana baktın ve hafifte dönerken bulanık gördün gördüğün şeyleri oyundada gerçek hayata yakin olması için var ancak abartılı döndüğümüzde her şey bulanık olmasa görüntünün %50 40 gibi oranı bulanık olsa tadindan yenmez ama nafile.

Oyunda şahsen gerçekçilik aramıyorum hocam o sebeple aşırı gereksiz benim için. Hakeza ekranın kenarlarını bulanıklaştıran chromatic aberration da gereksiz bir ayar benim için. Tamamen göz yoruyor.

Oyunda şahsen gerçekçilik aramıyorum hocam o sebeple aşırı gereksiz benim için. Hakeza ekranın kenarlarını bulanıklaştıran chromatic aberration da gereksiz bir ayar benim için. Tamamen göz yoruyor.

Zevk meselesi oyundan oyuna değişir Black Desert Online içinde yapmışlar mesela bayağı iyi oluyor normalde Motion blur sevmem ama bu bayağı iyi(Remastered grafiklerinde oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…