Moto G4 Plus hayalet klavye sorunu

BakiTelli

Hectopat
Selamlar 2-3 gün kadar önce bir Lenovo Moto G4 Plus yenilenmiş cihaz aldım 600TL'ye bir aile dostundan. Sorunsuz kullanıyordum çok memnun kalmıştım ama bugün klavyem ile çok iş yaptım ve çıkıs yapıp Facebook'a girdiğimde klavyenın hafiften gözüktüğünü fark ettim iade etsem işlerim yoğun. Telefon şart ve çok memnundum. Bu durum çok büyütülmeli mi ya da çözümü var mı? Ölü piksel testini başlattım 30 dakikaya çektim geçer diyorlar ama umarım. Cihazdan çok memnundum çözüm önerilerine açığım.

30 dakikalık bekleyiş + birkaç video sonucu giderdim fakat adminden ricam çözüldü damgası almaması. 24 saat içinde sorunun oluşup oluşmadığını belirteceğim.

Konuyu koydukdan sonra birkaç video ile çözüme ulaştım yine de konu açık kalırsa 24saate durum güncellerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer uzun süre açık kaldıysa bu durumu yaşaman normal, özellikle telefon bu süreç içerisinde ısındıysa. Aynı durumu ara sıra iPhone 6'da yaşıyorum ama ısı normale döndüğünde o iz de gitmiş oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı