Motoeagle RAM güvenilir mi?

ianqesque

Femtopat
Daha fazla  

Arkadaşlar linkteki RAM'i almayı düşünüyorum ama çekincelerim var. Motoeagle markasını ilk defa duyuyorum. Kullanan güvenilirliği hakkında yorum yapabilecek var mı? Benzer özelliklere sahip RAM önerilerine açığım ama acil bir şekilde almam lazım. Kargo süresi kısa olmalı. Teşekkür ederim.

Takacağım bilgisayarda i5 6200U var. Zaten bir uyumsuz RAM aldım ve sonuçlarını gördüm. Bu yüzden tam uyumlu bir model istiyorum yani 2133MHz olması zorunlu.

Takacağım bilgisayarda i5 6200U var. Zaten bir uyumsuz RAM aldım ve sonuçlarını gördüm. Bu yüzden tam uyumlu bir model istiyorum yani 2133MHz olması zorunlu.

2133MHz olması değil de kullanılan çipin aynı olması daha doğru.
MHz uysa bile sorun çıkartabilir, 3200MHz RAM alsanız 2133'te çalışabilir ancak aynı çipleri kullanmayınca sorun çıkartabilir.

GSKILL 8GB Ripjaws DDR4 2400MHz CL16 1.2V Notebook RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu ürünü aldım ancak yükseltme sonrası siyah ekranla karşılaştım. Bu yüzden tam olarak aynı frekansı arıyorum. Intel'in sitesinde de i5 6200U için DDR4'te sadece 2133MHz uyumlu görünüyor.

Önemli değil hocam 2133MHz hızına zaten kendi düşürecektir.
En mantıklısı kit almak bütçeniz varsa.

Uğraştığım bilgisayarın modeli ASUS Vivobook flip 15 TP501UQ-CJ019TC. Üzerindeki 4 GB RAM onboard yani sökmem mümkün değil. Aldığım bu RAM de sorun çıkarınca nokta atışı benzer bir ürün bulmak istedim. Onboard RAM'in modeline de ulaştım bir şekilde, aşağıya link olarak bırakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı