Motoextradan ncr kask alınır mı?

Hocam elektrikli scooter için almayı düşünüyorum sizce 191 boyundayım hangi beden olur (kafayı ölçmedim)

Hocam elektrikli scooter için almayı düşünüyorum sizce 191 boyundayım hangi beden olur (kafayı ölçmedim)

Büyük ihtimalle large olur ama bende yeni sipariş ettim ne kadar güvenli bilmiyorum depoları var diye aldım bende.

Vallahi alacaktım ama şu uyarı beni tedirgin etti.

200 TL kredi kartı komisyonuda pek normal değil.

Dosya Ekleri

• 0.PNG
    0.PNG
    137,3 KB · Görüntüleme: 88
NCR Stars Çene Açılır Mat Siyah Kask(Ece Belgeli) | Oto Extra motoextrada bütün ürünler indirime girmiş. Large mavi ncr kask aldım bursada depoları da varmış sıkıntı olur mu? 1000TL cok ucuz geldi.
Site domaini 10 gün önce alınmış muhtemelen dolandırıcı. Paranızı kaptırmayın.

Düşmeyin. Benim evin burasi adamlara yazdim dukkani bulamadim diye geliyoruz falan dediler gelen giden yok oyle bir dukkan depo vb bir şey yok burada yerin altindan cikmicaklarsa su anlik almamanizi tavsiye ederim. Gelisme olursa yazarim tekrar.

Beyler dukkanin adresi bizim bura olarak gozukuyor fakat burda oyle bi yer yok aradim dediler ekip arkadasimizi yonlendiriyoruz fakat ama hikaye hala burdayiz gelen giden olmadi yerin altindan cikmicaklarsa burda ne depo ne dukkan var paraniz buhar olur inanmayin

Son düzenleme:
Düşmeyin. Benim evin burasi adamlara yazdim dukkani bulamadim diye geliyoruz falan dediler gelen giden yok oyle bir dukkan depo vb bir şey yok burada yerin altindan cikmicaklarsa su anlik almamanizi tavsiye ederim. Gelisme olursa yazarim tekrar.

Dukkanin adresi bizim bura olarak gozukuyor fakat burada oyle bir yer yok aradim dediler ekip arkadasimizi yonlendiriyoruz fakat ama hikaye hala buradayiz gelen giden olmadi yerin altindan cikmicaklarsa burada ne depo ne dukkan var paraniz buhar olur inanmayin.

Vallahi artık cok gec dolandırıldım sayılır.

Vallahi artık cok gec dolandırıldım sayılır.
Yapma bee saglik olsun gardasim benim net degil uzme kendini belki acemilerdir ama biraz bekle git suç duyurusunda bulun uzlaşma falan isteme kartçıları var bunlarin komisyonlu baskasinin ibanina atip odemeyi ordan aliyorlar alayi buhar olsun devlet baba 6 ay dosya hazirlayip kapsamli bi operasyonda hepsini paket ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı