Arkadaşlar merhaba. Motokuryelik hakkında soru soracaktım. Aranızda motokuryelik yapan var mı? Hiç tecrübem yok ve Ankara'da bir iş sahibi ile konuştuğumda bana Ege, Akdeniz bölgesini önerdi. Oralar yaz mevsimi yaşıyor sadece, orada kolay öğrenirim diye. Fakat orada da yaşam pahalı. Günde 10 saatten fazla çalışırsam (ki bünyem kaldırmıyor), yazılımı nasıl öğreneceğim? Daha önce de bahsetmiştim sanırım ama bazı insanlarla konuştum ve moralim bozuldu açıkçası. Yaşadığım evde ailemle yaşıyorum ve çok zor zamanlardan geçiyorum, artık vücudum bile kaldırmıyor yaşadığım stresi. Bu yüzden taşınacağım. Ankara’ya da, Ege bölgesi düşünüyorum. Bir kadınım ve kimseden destek almadan yeni bir hayata adım atacağım 1 sene sonra. Bu 1 sene içerisinde çalışıp para biriktirip gideceğim. Bunu yapabilirsem, aksi halde gitmem mümkün değil gibi görünüyor. Motokuryelik yaparken bir yandan yazılım öğrenmeyi ve işleri oturtmayı planlıyorum ama artık bu planlar mantıksız gelmeye başladı. Çok Polyanna gibi bakıyormuşum sanırım. Hayatın nasıl fırsatlar getireceği de belli olmaz tabii, ancak ülkenin ekonomik şartları da ortada. Bu konu hakkında tecrübesi olan ya da bilgisi olan yeşillendirebilir mi?